Home Vijesti Anas Sharbini skrivio nesreću i pobjegao?

Anas Sharbini skrivio nesreću i pobjegao?

1453
0

Kapetan NK Rijeke je u ranim jutarnjim satima izazvao prometnu nesreću u kojoj je stradala 21.-godšišnja Riječanka. Udarac automobila u lijevi bok njezinog kadetta bio je tako silovit da je vozačko sjedalo iščupano, a ona zajedno s njim bačena na mjesto suvozača. Kako piše Novi list, vozilom Hitne medicinske pomoći odvezena je u KBC na Sušaku, ali se i dva dana od prometne nesreće mlada vozačica ne osjeća dobro, doživjela je psihički šok, ne samo od nesreće već i zbog spoznaje da je vozač koji je skrivio nesreću pobjegao ne zaustavivši se nakon sudara.

Djelatnici riječke Prometne policije su nakon dva dana kako je nesreću izazvalo vozilo »VW golf 4«, RI 1984-SH, kojeg je vozio Anas Sharbini(auto registriran na njegovog starijeg brata Ahmada, op.a). Anas Sharbini je ušao u raskršće na crveni svjetlosni signal, u trenutku kada je iz smjera Grobničke ceste na zeleno svjetlo krenula djevojka. Krunska svjedokinja koja se nalazila u automobilu iza djevojke K. J. vidjela je sudar i bijeg vozača, ali se odmah zaustavila jer joj je u tom trenutku najvažnije bilo pomoći stradaloj vozačici.

Otac djevojke koja je doživjela prometnu nesreću je ogorčen ponašanjem odbjeglog vozača. Njegova se kći osjeća loše, pod budnom je paskom liječnika specijalista koji su joj savjetovali strogo mirovanje. U utorak poslijepodne policijski službenici došli su do Sharbinija i nedvojbeno utvrdili da je on bio za volanom golfa.

No, nogometaš Rijeke je ispričao potpuno drukčiju verzju događaja.

– Pa nije ništa bilo teže, sudar k’o sudar, nije velika šteta i to će pokriti osiguranje. Na pitanje zašto nije stao i pomogao djevojci odgovorio je da to nije istina. Stao sam i vidio da djevojci nije ništa i otišao sam, kratko je komentirao Anas Sharbini. Ne vjeruje da je djevojci zdravstveno stanje još uvijek loše jer kako je rekao, čuo se s njom telefonom i sigurno nije teže ozlijeđena, ona laže, dodao je na kraju.

U razgovoru za Index, Sharbini tvrdi da je dočekao i policiju.
– Nije istina da sam pobjegao s mjesta nesreće, s prijateljima sam sačekao policiju i obavio alkotest koji je pokazao da nisam bio u alkoholiziranom stanju, rekao je Sharbini.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here