Home Sport Anas u Thai Premier ligi?

Anas u Thai Premier ligi?

2448
2

anasAnas Sharbini uskoro bi mogao napustiti Kantridu. Interes za njegovim uslugama, prema još uvijek neslužbenim informacijama, pokazao je Buriram United, trenutno vodeća momčad tajlandske Thai Premier league. U riječkom prvoligašu ovu informaciju nisu željeli komentirati, a Sharbini je tek kratko prozborio.

Ponuda postoji, ali se još ništa ne zna. Vidjet ćemo, rekao je Anas pred kojim nije nimalo laka odluka.

Buriram United u tom dijelu Azije slovi kao “madridski Real”. Riječ je o sjajno organiziranom klubu čija je financijska ponuda, blago rečeno, zanimljiva. K tome, Tajlanđani žele da Sharbini što prije obavi formalnosti i pridruži se momčadi iako nema pravo nastupa u šest preostalih prvenstvenih kola tekuće sezone. Novo prvenstvo starta u prosincu ove godine.

S druge strane, gledano iz europske perspektive, riječ je o nogometno egzotičnom podneblju. Konačna odluka obitelji Sharbini, kao i ishod pregovora triju zainteresiranih strana u transferu bit će poznat u narednih nekoliko dana.(radio rijeka)

2 COMMENTS

  1. žal da ide ča jedan od malobrojnih domaćih dečki. Rijeka u sastavu ima sve manje lokalaca. Zadržati ga pod svaku cenu; Anas ima intuiciju, prodornost, viziju igre i atraktivnost, a njegova vanjska felša je famozna. Kapim robotizaciju igre, ali on i Kramarić su idealan tandem za razmontiranje bilo kega, pa i Seville, a da o Standardu ne povedamo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here