Home Mozaik Anđelka Stević Žugić se vraća u Opatiju s novom predstavom

Anđelka Stević Žugić se vraća u Opatiju s novom predstavom

150
0
andjelka1

Anđelka Stević Žugić, poznata glumica i komičarka, ponovno će zasjesti na pozornicu Centra Gervais u Opatiji s svojom najnovijom monodramom “Šta me OPET Snađe”. Ova nevjerojatna predstava, koja obrađuje temu razvoda na jedinstven i duhovit način, premijerno će biti izvedena 27. svibnja.

Anđelka Stević Žugić utjelovljuje glavnu junakinju

U “Šta me OPET Snađe”, Anđelka Stević Žugić utjelovljuje glavnu junakinju Jovanku Joku Jakovljević, ženu koja se suočava s neizbježnim kaosom nakon razvoda. Kroz svoj urnebesni put kroz emocionalni vrtlog, Joka otkriva svoju hrabrost i snagu, suočavajući se s izazovima i neobičnim situacijama koje život donosi. Uz podršku svojih prijateljica, obitelji i neizbježnih savjetnika, Joka pokušava stvoriti novi život za sebe, uz mnoštvo smijeha i introspekcije.

Glavne značajke:

  • Predstava obrađuje temu razvoda na duhovit i autentičan način.
  • Anđelka Stević Žugić donosi široku paletu likova s puno humora i emocija.
  • Urnebesni dijalozi i situacije pozivaju publiku na smijeh i razmišljanje.
  • Predstava je za hrabre duše spremne suočiti se s izazovima života nakon razvoda.

Autorski tim

Predstavu potpisuje provjerena ekipa izuzetnih profesionalaca: autor teksta Nebojša Romčević, redatelj Petar Jovanović te glazbenik Aleksandar Saša Lokner.

Zaključak

Ulaznice za ovu nevjerojatnu predstavu su već dostupne na MojeKarte.com. Ne propustite priliku sudjelovati u ovom jedinstvenom teatarskom iskustvu koje će vas nasmijati i inspirirati. Jer kad se suočite s izazovima života, samo možete reći: “Šta me OPET Snađe? Pa, sve najbolje, naravno!”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here