Home Sport Antonio Marin odbio Rijeku, ali bi na Rujevicu iz Dinama mogli Gojak...

Antonio Marin odbio Rijeku, ali bi na Rujevicu iz Dinama mogli Gojak i Dilaver!

943
0

Utihnule su u zadnje vrijeme priče o transferima u Maksimiru. Dinamo je malo-pomalo ‘počistio’ svlačionicu i platnu listu igrača, riješio nove klubove i gotovo svim gračima koji su bili u drugoj momčadi, otišli su na posudbe ili raskinuli ugovore. A onih velikih, zvučnih transfera zasad nema, iako postoje neke glasine da bi netko od ‘kapitalaca’ mogao do kraja kolovoza napustiti Maksimir, piše Germanijak.

Najčešće se u tom kontekstu spominje Mislav Oršić, ali naravno, još su uvijek su mogući i odlasci Luke Ivanušeca, Dominika Livakovića i Brune Petkovića, sad je već manje izgledno da će otići Josip Šutalo, s obzirom da je još uvijek izvan terena zbog ozljede. Puno toga ovisit će o ishodu utakmice s Ludogorecom i rezultatu u europskom play-offu, naravno da nije isto hoće li Dinamo igrati Ligu prvaka, Europsku ili Konferencijsku ligu.

A još uvijek i u samoj Čačićevoj svlačionici ima igrača koji su u drugom planu, koji minute dobivaju na kapaljku i koji bi mogli također napustiti Dinamo. Antonio Marin jedan je od njih. Nakon odlične prošle sezone na posudbi u Šibeniku, vratio se u Maksimir prepun ambicija i vjere kako će napokon dobiti šansu u modrome dresu. Međutim, Čačić ga trenutno nema u ozbiljnoj rotaciji i nije nemoguće da Marin sreću (opet) potraži negdje drugdje. Kako smo saznali, Marina je željela dovesti Rijeka, na Rujevici su procijenili da bi bio idealan igrač za njihov roster, ali, Marin je, navodno, odbio takvu mogućnost. Očito, vidi sebe ili u Dinamu ili negdje u inozemstvu, posudbe ili slični aranžmani više mu nisu opcija.

Ali, zato se počelo ‘šuškati’ da bi put Rijeke mogao Emir Dilaver. On je u zadnjoj godini ugovora, nije tajna da u Maksimiru traže opcije rastanka, Dilaver ima neke ponude, neke je i dosad i odbio, međutim, odlazak na Rujevicu čini se u ovom trenutku kao realan rasplet. Naravno, treba vidjeti i u kojoj kombinaciji, bi li to bila neka posudba ili bi Dinamo isplatio Dilaveru dio ugovora pa bi došao u Rijeku kao slobodan igrač? Jer, jasno je da Rijeka sama ne može platiti njegov ugovor. Što će od svega biti i hoće li na kraju Dilaver doista odabrati Kvarner, znat će se za nekoliko dana. Jer i ta je informacija još uvijek na razini glasine.

Radi se i na transferu Amera Gojaka, još jednog igrača koji u Čačićevoj momčadi nije našao mjesto. Gojak je BiH reprezentativac s preko 200 utakmica u Dinamovom dresu, ali od početka je ove sezone potpuno u drugom, čak i trećem planu.

Previous articleSeverina u Sloveniji nastupala u prozirnoj haljini, ljudi su oduševljeni!
Next articleGnjusna provokacija Vučićevog propagandista na grobu Olivera Dragojevića

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here