Home Vijesti Austrijska policija: Djevojčica sa snimke iz Beča nije Danka

Austrijska policija: Djevojčica sa snimke iz Beča nije Danka

148
0
1b7a9acd d2cb 4495 bcb0 6a6ff2fe672c
1b7a9acd d2cb 4495 bcb0 6a6ff2fe672c

Rano jutros, austrijska policija objavila je ključne informacije o videu snimljenom u Beču, koji je izazvao zabrinutost u vezi s nestankom dvogodišnje Danke Ilić iz Srbije. Prema izvještaju Telegrafa, policija je potvrdila da osobe na snimci nisu povezane s nestankom djevojčice.

Prema navodima, srpski državljanin koji živi u Beču primijetio je malo dijete u pratnji dvije odrasle žene na tramvajskoj stanici. Nakon što je primijetio sličnost s Dankom, snimio je tri osobe i podijelio snimku s vlastima u Srbiji. Međutim, istragom je utvrđeno da nema veze između osoba na snimci i nestale djevojčice.

Austrijska policija, pod nalogom bečkog javnog tužiteljstva, objavila je fotografije žena u medijima i zatražila pomoć građana u pronalaženju njihovog boravišta. Unatoč tim naporima, veza između tih osoba i nestanka Danke iz Bora jasno je isključena.

U međuvremenu, novinarski izvještaji sugeriraju da je jedna od žena identificirana kao rumunjska državljanka koja tvrdi da dijete na snimci nije Danka, već njezino vlastito dijete. Kontaktirana preko društvenih mreža, ona je ustupila fotografije koje su potvrdile njezinu tvrdnju.

Nestanak Danke Ilić izazvao je veliku zabrinutost, s intenzivnom policijskom istragom i uhićenjem troje osoba koje su putem TikToka tražile otkupninu za informacije o njenom nestanku. Unatoč tim događajima, djevojčica još uvijek nije pronađena, a roditelji su više puta ispitani u vezi s nestankom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here