Home Sport Babić nakon što je nokautiran: Ne znam što se dogodilo, ali jedna...

Babić nakon što je nokautiran: Ne znam što se dogodilo, ali jedna stvar je sigurna

310
0

Alen Babić javio se na svojem Instagram profilu nakon što je u poljskom Rzeszowu poražen protiv domaćeg boksača Lukasza Rozanskog u borbi za svjetsku titulu po WBC verziji. Poljak je navalio od početka borbe, a Babić se u tome nije snašao. Hrvatski boksač nije uspio vraćati udarce. Poljak ga je nemilosrdno mlatio nešto manje od dvije minute i natjerao suca na prekid borbe.

“Da, ovo se upravo dogodilo. Srce mi je slomljeno, ne znam što se dogodilo. Nisam osjetio nijedan udarac. Kao da sam se zagrijao i borba je bila gotova. Ne znam što se dogodilo. Moj prvi poraz u četiri godine, i to nokautom i mojim stilom borbe. Zbilja ne znam što se dogodilo.

Bio sam spreman dati sve za ovu borbu. Mogu kriviti samo sebe. Jedna stvar je sigurna – vratit ću se, čak i ako me neće htjeti, čak i ako mi neće dopustiti. Stalno ću se vraćati. Volim boks, boks je sve što znam. To mi je život.

Ne znam što bih drugo radio. Žao mi je što sam vas razočarao. Ne znam što se dogodilo. Sretno Rozanskom, pravi je profesionalac. Pobijedio me u mojoj igri, što najviše boli. Nikad nisam izgubio meč, ne na ovakav način u 12 godina boksanja. Bolan poraz, ali vratit ću se. Da, usrana situacija…” govorio je Babić u snimci objavljenoj na Instagramu.

“Želim naučiti sve o boksu, a ovo je velik dio. Loš sam gubitnik. Ne možeš se naviknuti na poraze. Nokautom u prvoj rundi… Doživio sam nokaute u prvoj rundi, ali inače ih ja napravim. Tako čudno. Pobijedio me u mojoj igri, nemam što reći. Hvala vam što ste gledali, hvala vam na podršci. Idem vidjeti svojeg dobro prijatelja – depresiju.

Nismo se dugo vidjeli. Obećavam vam, vratit ću se. Srce mi je slomljeno. Izgubio sam sve u životu. Dijelim svoje osjećaje s vama jer ste vi dio moje boksačke karijere. Cijenim svaki komentar, dobar i loš. Možete napisati što god želite. Pokušat ću se sada naspavati, hvala vam”, zaključio je Babić.

Babić je do sada dobio 11 borbi, od čega prvih deset nokautom u teškoj kategoriji, a u posljednjoj je slavio protiv Poljaka Adama Balskog jednoglasnom odlukom sudaca, pri čemu je osvojio WBC-ov Silver pojas u bridgerweight kategoriji, koji je jučer propustio pretvoriti u onaj pravi koji ide svjetskom prvaku.

Rozanski je prije ove borbe dobio svih 14 profesionalnih borbi i također je samo jedanput propustio nokautirati protivnika, ali to je bilo još na početku karijere. Nikad mu meč nije potrajao više od četiri runde, koliko je boksao u toj ranoj pobjedi 2015. godine. Sada je također jako brzo završio meč.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here