Home Mozaik Baby Lasagna objavio “ispriku”: “Uvrijedio sam mnoge Balkance”

Baby Lasagna objavio “ispriku”: “Uvrijedio sam mnoge Balkance”

280
0
2844a23d 38d5 461c 9d6e 3db1c0aebea5
2844a23d 38d5 461c 9d6e 3db1c0aebea5

Baby Lasagna, popularni YouTuber, odlučio je iskoristiti Prvi april kako bi se našalio s svojim obožavateljima. U duhovitom videu objavljenom na njegovom kanalu, Lasagna je “ozbiljno” izrazio svoju “ispriku” zbog navodne uvrede mladog luka.

“Pozdrav svima, ovaj video je dugoočekivan…”, započeo je Lasagna snuždenog lica, uzdišući kao da se sprema na nešto važno. “Mislim da je došlo vrijeme da se oglasim o problemu… Mislio sam da će to nestati samo od sebe, ali čini se da se samo pojačava… Dakle, jučer, zbog neobazrivosti i impulzivnosti, uvrijedio sam mnogo Balkanaca. Jučer, dok sam snimao video za TikTok, od mladog luka sam pomislio da je poriluk…”, rekao je tužno Lasagna, pokušavajući zadržati ozbiljan izraz lica.

@thebabylasagnaofficial i'm sorry #aplogy #aplogyvideo #babylasagna #esc ♬ Sad Emotional Piano – DS Productions

“Želim iskoristiti ovu priliku da se ispričam svima koje sam uvrijedio svojim manjkom znanja o povrću. Pokušat ću, trudit ću se, da budem bolji”, zaključio je Lasagna s naglaskom na ozbiljnost, ali uz prepoznatljivu dozu humora koja ga krasi, što je nasmijalo mnoge gledatelje.

Video o kojem Lasagna govori objavljen je jučer, na Uskrs, kad je snimao blagdansku večeru i nenamjerno umjesto “mladi luk”, rekao “poriluk”. Naravno, u komentarima je ubrzo shvatio svoju pogrešku, ali je odlučio pretvoriti to u duhovitu situaciju za Prvi april.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here