Home Mozaik Baka pokazuje test za trudnoću dok je mladić ljubi u vrat: iza...

Baka pokazuje test za trudnoću dok je mladić ljubi u vrat: iza ove fotografije se krije prava drama

203
0

Nakon njezinog nevjerojatnog otkrića uslijedilo je fotografiranje s muškarcem za kojeg se činilo da je njezin partner, no njihov točan identitet nije otkriven. Uzburkavši javnost, baka Silvija i njezin odabranik organizirali su proslavu na kojoj su otkrili spol bebe koju očekuju.

Na fotografijama koje su podijelili baka Silvija pojavljuje se u ružičastoj haljini, dok je pozadina ukrašena plavim i ružičastim ukrasima. U videu je njezin odabranik nježno ljubi dok u ruci drži pozitivan test na trudnoću.

Dodatno su iznenadile javnost pozirajući s malim dječjim cipelama. U trenutku kada su se svi pitali kako je moguće da baka čeka dijete, mladić joj je čak i poljubio trudnički trbuščić.

Iako nije otkriveno odakle su točno ovi neobični glumci niti njihova prava imena, komentari su brzo zapljusnuli ispod objave. Korisnici diljem svijeta bili su zaprepašteni i nisu mogli sakriti svoje čuđenje.

Jedni su se zapitali je li baka možda bogata i ima li posebne uvjete za trudnoću u ovim godinama, dok su drugi smatrali da je ovo možda neka šala. Komentari su varirali od zabrinutosti do nevjerice, a neki su cijelu situaciju usporedili i s horor filmom.

Previous articleKomunalni redar izdao nalog za uklanjanje reklamne šalice u Ciottinoj ulici!
Next articleSara nema prednje zube i obrve, ali kad se našminka svi padnu u komu: Ovakvo čudo niste vidjeli (video)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here