Home Mozaik Baka Prase objavio skandalozne snimke vlasnika Pinka: ‘On je pedofil i manijak,...

Baka Prase objavio skandalozne snimke vlasnika Pinka: ‘On je pedofil i manijak, ovo su mu ljubavnice‘

154
0

Rat između Željka Mitrovića, vlasnika srpske televizije “Pink”, i YouTube zvijezde Bogdana Ilića, poznatog kao Baka Prase, ne jenjava, piše Nova.rs.

Ilić je na svom YouTube kanalu objavio novi video u kojem je rekao da Mitrović ima ljubavnice te da nerijetko zavodi i maloljetnice, a onda je podijelio i video na kojem se vidi kako se 55-godišnji poduzetnik ljubi s nepoznatom djevojkom u jednom lokalu.

Poznati YouTuber tu nije stao pa je podijelio još jednu snimku iz noćnog kluba gdje se ponovo vidi vlasnik “Pinka” kako se ljubi s djevojkom koja nije njegova supruga. Baka Prase je objavio i video koji je snimljen tijekom dana u jednom kafiću i rekao da bi to “moglo proći kao poslovni sastanak”.

Baka Prase objavio je i snimak iz izlaska na kojem Mitrović pleše s djevojkom za koju se vidi da je prilično mlada, ironično govoreći da “izgledaju baš trijezno”. Nakon plesa, Željko i spomenuta djevojka su se poljubili.

– Inače, u ovom klubu je osiguranje uzimalo telefone, ali naš tajni izvor je sve snimio, hvala mu – istaknuo je Baka.

– A što je s ljubavnicom iz Sarajeva koja te “uradila” za lovu jer se nisi razveo od Milice? Sve će izaći na vidjelo, ali ne u ovom videu – dodao je Bogdan, sugerirajući da priprema novu dramu.

Previous articleEvo gdje možete gledati Milan – Dinamo
Next articleMilanović prvo negirao genocid u Srebrenici, a onda tri sata boravio na Dodikovom privatnom imanju

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here