Home Sport Bernie Ecclestone: I dalje bih primio metak za Putina

Bernie Ecclestone: I dalje bih primio metak za Putina

546
0

Nekadašnjivlasnik Formule 1 Bernie Ecclestone (91) u intervjuu u emisiji Good Morning Britain govorio je o ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu. Naglasio je da i dalje stoji iza svoje izjave otprije tri godine, kada je rekao da bi primio metak za Putina.

“Putin radi ono što vjeruje da je dobro za Rusiju. Nažalost, mnogo ljudi u poslu donosi krive odluke, baš kao i ja, a kad napravite pogrešku, morate dati sve od sebe da je ispravite. Da je sve provedeno kako treba… mislim na drugog čovjeka u Ukrajini, koji je bio komičar, a čini mi se da želi nastaviti s tom profesijom jer, da je promislio o stvarima, sigurno bi napravio sve što može da razgovara s Putinom, koji je razuman čovjek, te bi ga sigurno saslušao i nešto poduzeo”, započeo je Ecclestone.

Novinar je pitao Ecclestonea kako gleda na tisuće izgubljenih života u Ukrajini. “Ne opravdavam to. No pogledajte koliko je puta Amerika ulazila u druge države koje nemaju veze s Amerikom. Poprilično sam siguran da je Ukrajina mogla izići iz ovoga da je htjela”, rekao je Ecclestone pa odgovorio i na pitanje je li razgovarao s Putinom o tome kako je situacija eskalirala:

“Nisam. Vjerojatno je i on sam promišljao o tome i ne treba ga podsjećati. Potpuno sam siguran da sada želi da ovo nije započeo, rat mu nije bila namjera.”

Previous articleŽena zna znanje! Njezin video u kojem objašnjava kako da muškarac zadovolji ženu skupio nevjerojatnih 16 milijuna pregleda
Next articleDvije riječke škole u top 3 projekta osnovnih škola ‘Digitalni inkubator’!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here