Home Mozaik Bivši muž četiri godine skrivao ženu i sina od obitelji: Potražila pomoć...

Bivši muž četiri godine skrivao ženu i sina od obitelji: Potražila pomoć psihologa, ništa nije jasno

96
0

Anonimna 26-godišnja djevojka i njezin 29-godišnji partner bili su zajedno četiri godine, a u tom su razdoblju dobili i sina.

Iako su prekinuli, ostali su u dobrim odnosima, no jedno joj nikad nije bilo jasno – on ih nikada nije upoznao sa svojom obitelji.

– On mi je kroz vezu tvrdio da njegovi roditelji nisu dobri ljudi, ali sada sam saznala pravu istinu – otkrila je djevojka psihoterapeutkinji Deidre koja odgovara na slične probleme i savjetuje ljude preko portala The Sun.

– Istina je da oni zapravo i ne znaju da postojimo! Da, nikad im nije rekao da ima djevojku, a kamoli dijete! Sada tvrdi da će nam izaći u susret, ali samo pod jednim uvjetom – ako ga primim natrag. Mislim da to nije dobro, ni za mene ni za dijete. Puno me kontrolirao i osjećala sam se očajno u njegovoj blizini. Međutim, ne želim da moj sin ikada upozna baku i tetku. Možda bih trebao stupiti u kontakt s njima bez njegova znanja? – tražila je savjet.

Deidre joj je istaknula kako je bivši zapravo ucjenjuje, što samo još jednom potvrđuje da je posesivan i da je želi kontrolirati.

– Zapitajte se koliko je pametno kontaktirati ih iza njegovih leđa. Što ako ne žele imati kontakt s vama i djetetom? Izašli ste iz toksične veze i trebali biste je se kloniti. Fokusirajte se na svoje dijete i kvalitetan odnos s rodbinom – završila je Deidre.

Previous articleRazotkrio 7 mitova: ‘Ako se Kijev prisili na nagodbu, to neće donijeti mir’
Next articleGolman Brazila otkriva: Ancelotti nam vrlo vjerojatno postaje izbornik

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here