Home Najnovije Bjelica danas napušta Osijek. Pod jednim se uvjetom odriče 10 milijuna kuna?

Bjelica danas napušta Osijek. Pod jednim se uvjetom odriče 10 milijuna kuna?

250
0

Osijek je jučer odigrao 2:2 protiv Varaždina u petom kolu SuperSport HNL-a. Momčad Nenada Bjelice nije uspjela pobijediti ni petu utakmicu u nizu, a nakon novog kiksa Osijekov šef struke rekao je kako će pokušati radom i strpljenjem doći do prve iduće pobjede. Ipak, stvari bi se mogle drugačije odigrati jer danas je na rasporedu sastanak predsjednika kluba Ferenca Sakalja i Nenada Bjelice.

Sakalj je ovih dana u Osijeku nakon što je prošloga tjedna sastančio s gazdom kluba Lorincom Meszarosem. Njih su dvojica pokušavala pronaći formulu koja bi zadovoljila i klub i Bjelicu. To se isključivo odnosi na financijsku stranu priče jer Bjelica i njegov stožer ugovorno su vezani za Osijek još ovu sezonu.

Izvjesno je da će Sakalj i Bjelica danas pregovarati o novcu. Bjelica navodno traži da Osijek isplati njegov stožer, što bi moglo klub koštati oko 500 tisuća eura. Klub je, čini se, spreman prihvatiti taj prijedlog. Bjelica bi u tom slučaju napustio Osijek bez naknade. Odrekao bi se oko 10 milijuna kuna. To je novac koji mu pripada po aktualnom ugovoru. U slučaju da ode, klupu bi na neko vrijeme preuzeo Ivica Kulešević, koji je i bio trener prije dolaska Bjelice.

Previous articleOtputovali u Tursku na odmor pa nestali bez traga: Policija ne može locirati majku i sina (4)
Next articleSeverina pokazala što ju je dočekalo u splitskom stanu nakon koncerta u Opatiji

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here