Home Najnovije Blagdanski vodič

Blagdanski vodič

1373
3

Sretne i vesele Blagdane želi vam redakcija riječkog internet dnevnika RIJEKADANAS.COM! U nastavku pročitajte riječki blagdanski vodič – raspored dežurnih službi do 27. prosinca:

U petak 25. prosinca, sve prodavaonice bit će zatvorene, a u subotu, 26. prosinca rade one prodavaonice koje i inače rade prema nedjeljnom radnom vremenu. Drugstore na Školjiću radi 25., 26. i 27. prosinca od 7 do 24 sata. Na dan 25. prosinca su zatvorene sve tržnice u gradu, a u subotu, 26. prosinca, tržnice rade prema nedjeljnom radnom vremenu.

Benzinske stanice INE Školjjić, Mlaka, Škurinje, Cernik-Autoput rade non-stop; Kantrida-jug i Žurkovo od 6 do 22 sata; Kantrida-sjever, Čandekova i Čavle od 6 do 13 sati i Vežica 6 do 21 sat.

Prodavaonice Tiska u petak 25. prosinca, ne rade, a u subotu rade prema nedjeljnom radnom vremenu.

Tijekom blagdana svi poštanski uredi na području središta pošte Rijeka bit će zatvoreni.

Ljekarna KORZO je dežurna ljekarna i sutra, 25. prosinca te u subotu, 26. prosinca. Noćno dežurstvo obavlja ljekarna CENTAR. Dežurstvo traje od 20 do 7 sati ujutro sljedećeg dana. Od 7 do 21 sati za djecu i odrasle dežurna je ambulanta u Cambierievoj ulici 7. Za odrasle je u istom periodu dežurna i ambulanta Vežica. Od 0 do 24 u Cambierievoj 7, dežurna je hitna stomatološka služba.

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here