Home Vijesti Bolji dani azila za pse u Marinićima!

Bolji dani azila za pse u Marinićima!

1986
0

Prihvatilište za pse udruge »Capica« na Marinićima, napokon je dobilo dugoočekivanu pomoć u hrani, materijalu i novim volonterima. Prihvatilištu je u zadnje vrijeme donirano oko 300 kilograma dehidrirane hrane za pse, tvrtka MG-pack donirala je limove za pseće kućice, riječki PiK u prihvatilište donosi stari kruh, a građani su darovali četiri nove kućice za pse, razne pokrivače i plahte, nove posude te ponudili usluge prijevoza.

Građane je ponajviše senzibilizirao tekst objavljen u Novom listu koji je otkrio teške uvjete u kojima su se našli i napušteni psi i aktivisti iz udruge Capica koji o njima brinu.

Novi kanal pomoći psima omogućen je pokretanjem profila na popularnoj društvenoj mreži Facebooku, a uključio se i naš portal preko promo bannera te mogućnosti da se potencijalni udomitelji traže i preko tesktova i slika objavljenih na www.rijekadanas.com.

Veliki budući u azilu vide u činjenici da sa sadašnje lokacije morati iseliti u roku od tri godine jer zemljište ide u prodaju. Ipak, veliki odaziv i pomoć sugrađana, napokon im je donio i malo optimizma. Kontakti za pomoć su: Bonnie Herceg – 098/264-892 ili capica.volonteri@gmail.com, a otvoren je i žiroračun u Privrednoj banci Zagreb broj 2340009-1100201443.

Previous articleJežić kupuje 2 tankera?
Next articleAnas Sharbini: Nisam razočaran ostankom na Kantridi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here