Home Mozaik Braća ubila očuha pedofila koji je zlostavljao njihovu sestru (9): ‘Glava mu...

Braća ubila očuha pedofila koji je zlostavljao njihovu sestru (9): ‘Glava mu je bila kao kaša, kao da je dobio batine’

664
0

Neki su zločini inspirirani osvetom, pa je tako početkom godine Ameriku potresla priča o osveti pedofilu koju su izvela žrtvina braća.

Dva brata tinejdžera uhićena su nakon ubojstva očuha koji je zlostavljao njihovu 9-godišnju sestru. U zločinu im je pomogao i njihov prijatelj.

Njihov očuh Gabriel Quintanilla, već optužen za zlostavljanje djece, pipkao je svoju devetogodišnju kćer. Njezina polubraća su saznala i skovala plan kako ga kazniti.

Najprije su Alejandro (18) i Christian (17) pretukli očuha pedofila u prikolici u kojoj su zajedno živjeli u Faru, u američkoj državi Teksas.

Quintanillo je potom pobjegao, da bi ga braća zajedno s još jednim Juanom Melendezom pronašla u obližnjem naselju, gdje su ga opet pretukli.

Ostavili su ga krvavog, no nekoliko sati kasnije pronašli su ga kako tetura niz ulicu i tamo ga osudili. Policijsko izvješće kaže da su trojica mladića tukla Quintanilla bokserima dok se nije onesvijestio.

“Muškarčeva glava je izgledala kao kaša, kao da je zgnječen. Koristili su metalne boksere, a zatim su njegovo tijelo stavili u kamionet i bacili ga u udaljeno polje”, kaže policijski izvor.

Braća i njihov prijatelj optuženi su za ubojstvo prvog stupnja na teksaškom sudu.

Medijski napisi o ovom slučaju potresli su Ameriku krajem siječnja ove godine. Više od 675.000 ljudi potpisalo je peticiju za njihovo oslobađanje.

Previous articleĆiro: Dinamo je moćan i moderan, a Hajduk jako dobar. Čeka nas spektakl
Next articleMeteorolog najavio novi toplinski val: ‘Njegov kraj obilježit će prodor hladne fronte praćen grmljavinom, pljuskovima i udarima vjetra’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here