Home Mozaik Brazilac živi s devet žena: Jedna me napušta jer je sebična, ali...

Brazilac živi s devet žena: Jedna me napušta jer je sebična, ali dovodim dvije nove umjesto nje

459
0

Arthur O Urso postao je svjetski poznat prošle godine nakon što je s brazilskim medijima podijelio detalje svojeg neobičnog života… Ovaj muškarac u vezi je s čak devet djevojaka, koje naziva svojim suprugama, ali jedna će uskoro napustiti ‘gnijezdo’.

– Htjela me imati samo za sebe. To je jako sebično od nje. Sve je bolje kad se dijeli – započinje priču Brazilac, koji radi kao model, ali i kao glumac u filmovima za odrasle…

– Nije mi imalo nikakvog smisla to što mi je rekla. Govorila je da joj nedostaju monogamne veze odjednom. Bio sam jako tužan, ali još više šokiran njezinim izgovorima. Moje druge supruge su uz mene. Misle kako je ušla u ovu vezu zbog avanture, a ne stvarnih osjećaja – tvrdi Arthur.

On je službeno u braku s Luanom Kazaki, ali se na ceremoniji prošle godine ‘oženio’ i za ostalih osam dama. To je opisao kao svoj način pobune protiv ‘dosadne monogamije’.

Prema fotografijama na njegovim društvenim mrežama, društvo se voli opuštati u svojoj vili uz velike količine pizze i sladoleda. Njemu to nije problem financirati, jer tvrdi da mjesečno zaradi i do 70.000 dolara raznim manekenskim angažmanima i vrućim snimkama.

– Neću odmah tražiti novu suprugu, ali s vremenom planiram imati još dvije. Oduvijek me fascinirala ta brojka deset. Trenutačno imam samo jedno dijete, ali volio bi imati po jedno sa svakom od svojih žena. Sve ih jednako volim i ne bi bilo pošteno da samo neke od njih budu majke moje djece – kaže Arthur, koji sa svojim damama voli posjećivati nudističke plaže. Tamo se, kaže, osjećaju slobodno, piše LadBible.

Previous articleRuski kamioni s raketnim sustavom na putu prema finskoj granici?
Next articleDobrovoljac iz Srbije poginuo u Ukrajini boreći se na ruskoj strani. Njegov brat poručuje: ‘Sahraniti ću ga na ruskom groblju u Beogradu‘

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here