Home Najnovije Brekalo u Hajduku pristao na manju plaću od one koju bi imao...

Brekalo u Hajduku pristao na manju plaću od one koju bi imao u Dinamu!

133
0

Josip Brekalo, nogometni virtuoz, iznenadio je sportski svijet svojim iznenadnim prelaskom u redove Hajduka. Kako saznajemo, Brekalo je već na putu za Split gdje će obaviti liječnički pregled. Očekuje se da će već u nedjelju biti prisutan na tribinama rasprodanog Poljuda na derbiju s Rijekom, a sve se odvilo senzacionalno u svega nekoliko sati.

Na početku tjedna, činilo se da je povratak Brekala u Dinamo bio neizbježan. Međutim, agent je dogovorio sve detalje s Maksimirom, ali Dinamo nije dao zeleno svjetlo. Brekalo je tada razmatrao opciju posudbe u Olympiakosu ili Salernitani, no situacija se drastično promijenila.

Hajduk je stupio u kontakt s Brekalovim agentom u petak poslijepodne i brzo poslao ponudu Fiorentini, koja je već sutradan prihvaćena. Posudba će stajati Hajduka 100.000 eura, a dodatnih 100.000 eura bit će isplaćeno Fiorentini ako Hajduk osvoji titulu.

Brekalo, koji je u Fiorentini zarađivao 1.7 milijuna eura godišnje, pristao je na značajno manju plaću u Dinamu, te je sada postao igrač Hajduka. S Dinamom je dogovorio mjesečnu plaću od 110.000 eura, uz oko 100.000 eura bonusa za moguće osvajanje naslova, ali će Hajduk plaćati znatno manje.

Ovim potezom, Brekalo nije izrazio nezadovoljstvo prema Dinamu, već je Hajduk vidio kao izvanrednu priliku za revitalizaciju karijere. Osim toga, supruga mu je trudna, što je dodatni motiv za odabir Splita kao poželjne destinacije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here