Home Vijesti Britanska novinarka: Taksist u Hrvatskoj zaključao mog sina, djevojku su opljačkali

Britanska novinarka: Taksist u Hrvatskoj zaključao mog sina, djevojku su opljačkali

383
0

BRITANSKA novinarka Sarah Vine objavila je kolumnu u kojoj piše da joj je taksist u Hrvatskoj zaključao sina i urlao na njega.

Nekadašnja urednica kulture u londonskom The Timesu, a danas kolumnistica tabloida The Daily Mail, napisala je tekst o turističkom iskustvu svog sina koje je navodno imao u Hrvatskoj.

U svom tekstu ona piše da ju je sin nazvao u 2:33 ujutro, što ju je, navodi, samo po sebi prepalo.

“Uzela sam telefon i ostala šokirana. Bio je to moj sin, na odmoru u Hrvatskoj. Rekao je da ga taksist Ubera vozi nazad u apartman koji je unajmio s prijateljima. No vozač je tražio dodatnih 60 eura, koje moj sin nije imao”, piše Vine u kolumni koja je objavljena danas u Daily Mailu.

“Kad je moj sin odbio platiti, vozač je krenuo urlati na njega na hrvatskom, zaključao je vrata auta i nastavio voziti dalje od apartmana, u drugi dio grada. Zaključan u autu s ljutitim Hrvatom, sin me prestravljeno nazvao za pomoć. Bila sam izvan sebe”, piše Vine.

Tvrdi da mu je uspjela poslati novac preko internetskog bankarstva, nakon čega je podigao gotovinu s bankomata i platio taksistu. Vine navodi da je čitav odmor u Hrvatskoj bio pun sličnih loših iskustava.

“Jedne večeri jedna se djevojka odvojila od društva, a trojica muškaraca zaustavila su je i tražila da im preda sav novac i telefon. Rekli su da će je inače izbosti nožem”, piše Vine i upozorava čitatelje na opasnosti destinacija kao što je Hrvatska. 

Britanska novinarka nije navela ime grada u kojem je došlo do navodnog incidenta ni kada se to dogodilo. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here