Home Mozaik Bruce Willis danas slavi 68. rođendan: “Ne može više govoriti, čitati i...

Bruce Willis danas slavi 68. rođendan: “Ne može više govoriti, čitati i pisati”

34
0

Danas će Bruce Willis proslaviti posljednji rođendan u kojem još uvijek uspijeva pokazati znakove lucidnosti. Izvori vrlo bliski obitelji, međutim, tvrde da zdravstveno stanje pogoršava

Sretan rođendan Bruceu Willisu koji danas puni 68 godina. Glumac je glavna tema u Hollywoodu već najmanje godinu dana, ali iz razloga koje nikad ne bi želio. Bruce boluje od frontotemporalne demencije, dijagnoza je stigla prije nekoliko tjedana i potvrđena je od strane njegove obitelji.

Hollywoodskoj zvijezdi je iz dana u dan sve gore, a kako prenosi stranica Marca, izvori obitelji sada su sigurni da glumac više ne može razumjeti govore. “Njemu je nemoguće govoriti, čitati i pisati.”

Ove su vijesti objavljene samo nekoliko sati prije Bruceovog rođendana. Neće to biti nimalo lak rođendan za njegovu obitelj, sigurno će biti posljednji u kojem će glumac ipak uspjeti pokazati i trunku lucidnosti.

Kako je objasnio njegov rođak Wilfred Gliem, Willis ima problema prepoznati svoju majku. Nije riječ o nečem eksplicitnom, već o dojmu Marlene, Brucove majke. “Njegovo ponašanje je sporo i agresivno.” Glumčeva obitelj, sa suprugom Emmom Heming su konstantna podrška Willisu.

Emma je nedavno dospjela na naslovnice zbog nekoliko izleta u obranu svog supruga. Prvi put se umiješala kako bi objasnila novinarima da se ne igraju s Bruceovim zdravljem i da, kad ga sretnu na ulici, bolje “ne galame i uporno pitaju kako je”. Drugi put, Emma se požalila na Instagramu na račun novinara koji su lansirali priču prema kojoj je Demi Moore spremna vratiti se živjeti s bivšim suprugom u istoj kući u kojoj živi Emma.

I u tom slučaju, supruga zvijezde “Umri muški” govorila je smirenim tonom, tipičnim za svoje uobičajene dobre manire, ne propustivši još pokoju oholu riječ. Bez osobnih uvreda, pozivajući se na glasine. Danas će glumac slaviti rođendan u krugu obitelji, neće to biti jednostavan dan, ali jedinstvo je snaga i Bruce može računati na naklonost svojih najmilijih. Još jednom najbolje želje.

Previous articleSpecijalci uništili minu s dna riječke luke. Objavljene snimke
Next articlePRELET TJEDNA Marije A.Štrajh: Bombe, dvojnici, lopovi i mamini sinovi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here