Home Vijesti Burger King uskoro otvara svoj prvi lokal u Rijeci!

Burger King uskoro otvara svoj prvi lokal u Rijeci!

143
0

Burger King, jedan od najvećih fast food lanaca na svijetu, uskoro otvara lokal u Rijeci.

Točan datum još se ne zna, no zato se već zna mjesto gdje će Burger King otvoriti vrata: bit će to u samom centru Rijeke, na adresi Korzo 24A.

Nakon Splita, bit će to tek drugi Burger King u jadranskom dijelu Hrvatske.

“Tvrtka Kraljevi Restorani d.o.o. nositelj je franšize za Burger King Europe GmbH te je u Hrvatskoj stekla pravo za razvoj i otvaranje svih budućih Burger King objekata, a uskoro otvaraju svoj sedmi, ali prvi Burger King u Rijeci, u samom centru grada na Korzu.

Moderan i privlačan koncept restorana „Royal design“ osmišljen je za novo, personalizirano iskustvo kupcima dok uživaju u Burger King ponudi.

Pod kraljevskim nazivom oduševit će sve ljubitelje branda.

Prilagođen za što ugodniji boravak osvojit će sve generacije gostiju, a ponudom izravno obogatiti turističke i ugostiteljske sadržaje, kako domaćim gostima tako i brojnim turistima”, poručuju iz Burger Kinga.

U svakom slučaju, već su objavili oglase za buduća radna mjesta u Rijeci. Traže voditelja smjene, asistenta voditelja restorana i voditelja restorana.

Prema oglasu, nude iznadprosječnu plaću za sektor ugostiteljstva, a zaposlenima će osigurati dva slobodna dana u tjednu, plaćene putne troškove, edukaciju i intenzivan trening te mogućnosti napredovanja i razvijanja

Previous articleHajdukovac u Šibeniku: Uznemiren sam, ugasio sam internet i mobitel
Next articleUkrajina pokrenula protunapad kod Izyuma

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here