Home Vijesti Burić: Obersnel i Jovanović bahato troše proračunski novac

Burić: Obersnel i Jovanović bahato troše proračunski novac

915
2

HDZ-ov gradski vijećnik Hrvoje Burić i ovoga se tjedna na konferenciji za novinare osvrnuo na, kako je kazao, “bahato trošenje proračunskog novca”, za što izravno proziva riječkog gradonačelnika Vojka Obersnela i njegova zamjenika Željka Jovanovića.
– S dodatnih 20 milijuna kuna koje će Grad Rijeka uložiti u uređenje plaže i šetnice na Kantridi te u Sportski centar Zamet mogla se sagraditi još jedna sportska dvorana ili dječji vrtić. Grad se dodatno zadužuje kako bi uredio preskupe sportske centre, umjesto da se sredstva troše za projekte koji su Rijeci potrebniji – kazao je Burić. Stranačka mu kolegica Nataša Juriša prozvala je Obersnela i Jovanovića jer Grad, kazala je, još uvijek nije raskinuo štetan ugovor s riječkim Tržnicama. Ugovor je i dalje na snazi, zbog čega građani Rijeke svakodnevno gube novac, kazala je Juriša. Upozorila je i na gradsku “top-temu” u zadnjim izbornim kampanjama.

– Govorilo se o novom autobusnom kolodvoru. Kampanje prolaze, ali kolodvora još nema. Je li to još jedna Obersnelova obmana? – upitala je Juriša. (večernji list)

2 COMMENTS

  1. Na što je spao HDZ , ne mogu vjerovati!
    Razgovarati na taj način sa ološem od Ri SDP-a, ma da je pokojni Franjo živ SVE bi vas rasturio i RI HDZ, a ovu komunjarsku gamad koja se krije pod maskom demokracije bi strpao u tor.
    Bio je Franjo vidovit , stoka sitna zuba…
    Šta , nije vam drago kad ovo čitate, neka , ali znajte jedno Franjo ne bi dao niti zrno zemlje,žlicu mora.
    Njegova nasljednica radi zabavu sa skidanja zavjese sa tamo neke ploče ispred lučke kapetanije u RI u prisustvu tamo nekog činovnika iz EU…ma fuj, a njegovi nasljednici u RI se prepucavalju sa ex komunistima oko bakšiša.

  2. ako zrno zemlje i zlica mora nisu.. sta ja znam.. vukovar, bosanska posavina i takva vrsta zrnja..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here