Home Mozaik Charles saznao da je Elizabeth umrla na okrutan način: Otkriveni detalji tog...

Charles saznao da je Elizabeth umrla na okrutan način: Otkriveni detalji tog strašnog dana!

855
0
Kralj Charles

Vijest da je kraljica Elizabeta u kritičnom stanju obišla je svijet u nekoliko minuta prošlog četvrtka.

Njezini liječnici bili su zabrinuti za zdravlje 96-godišnjakinje, priopćila je Buckinghamska palača, nakon čega je vijest eksplodirala, a nekoliko sati kasnije doznalo se da je najdugovječnija britanska monarhinja umrla mirno u dvorcu Balmoral, gdje je živjela vrijeme.

Ono što je neobično, i prilično okrutno, jest činjenica da je njezin sin Charles saznao za svoju umiruću majku kad i svi drugi. Telefonski poziv stigao je u 12:30, otprilike u isto vrijeme kad i vijest da je Elizabeth u kritičnom stanju, a zatim je nastala tišina.

Kako je opisao kraljevski dopisnik magazina “Newsweek” Jack Royston, Camilla se upravo spremala dati intervju, kada su ona i novinar čule korake u hodniku. Nekoliko minuta kasnije ona i Charles bili su u helikopteru koji je jurio prema Balmoralu.

– Charles je preuzeo poziv i onda je sve utihnulo. Svima je rečeno da šute. Sljedeće što se dogodilo je da su Charles i Camilla ušli u helikopter. To se dogodilo oko 12:30, otprilike u vrijeme kada je svima rečeno. Nisu čekali i dali su Charlesu sat ili dva da to shvati – rekao je Royston.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here