Home Sport Cirkusantska nogometna liga: Gorica ipak ispala iz 1.HNL, ali ne ulazi Pomorac...

Cirkusantska nogometna liga: Gorica ipak ispala iz 1.HNL, ali ne ulazi Pomorac nego Istra!

1216
3

Intenzivne su konzultacije u HNS-u kako će izgledati 1. i 2. HNL. Konačna odluka je na Izvršnom odboru u ponedjeljak 20. lipnja, no najnovija neslužbena informacija govori da je “pao” dogovor. Članovi Markovićeve vlade zauzet će principijelan stav, za sve moraju vrijediti jednaki kriteriji, između Gorice i Pomorca nema razlike. No, neće upaliti zeleno svjetlo Kostrenjanima nego uskratiti pravo na 1. HNL Velikogoričanima, time će Istra 1961 ostati prvoligaš! I realizirat će se scenarij usklađen još prije tri tjedna, u međuvremenu poremećen prijavom Gorice “pet do 12”, uz potporu Zorislava Srebrića. Naš izvor govori da su se i Vlatko Marković i Zdravko Mamić suglasili s takvim raspletom.

Niti Gorica niti Pomorac nemaju uvjete za igranje na svom stadionu, no prvi su dobili dopuštenje za Zaprešić, drugi nisu za Rijeku. Dopredsjednika Miroslava Uljana to je ražestilo:

– Glasat ću protiv svakog ishoda po kojem Pomorac neće biti prvoligaš – ostao je čvrst Uljan, uz dodatak:
– Očito je da se štite Lokomotiva i Istra 1961. Zbog čega, kad one nisu ostvarile sportski rezultat?

Činjenica jest da treba izbjegavati ili svesti na najmanju moguću mjeru opciju po kojoj klubovi nastupaju na tuđem stadionu. Za koga se igraju utakmice na koje dođu samo članovi rodbine i najbliži prijatelji? (jutarnji.hr)

Previous articleLISTA ZA RIJEKU: Svim građanima Rijeke čestitamo Dan zaštitnika grada – Svetog Vida
Next articleAnonimna prijava o nestanku novca – neosnovana

3 COMMENTS

  1. Čudom se čudim kako to drugi čovjek HNS-a nije uspio Pomorcu osigurati ulazak u 1.ligu ili je to ipak samo Uljanova farsa.?!

  2. jutarnji list je najbolje opisao Uljana kako je bio sretan nakon arbitraže što Pomorac nije prošao u 1.ligu i da je nakon toga je s velikim osmijehom otišao sa Srebrićem na večeru.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here