Home Sport Ćiro: Jovanoviću, papak si i meni te je žao

Ćiro: Jovanoviću, papak si i meni te je žao

1468
2

Miroslav Ćiro Blažević odmara uoči mogućeg povratka na klupu iranskog Mas Kermana, i sa palube svog novog broda bez dlake na jeziku komentira aktualno stanje u hrvatskom nogometu. U posjet mu je došla ekipa RTL televizije, ali Ćiri se nije svidio interes oko nove jahte imena – Ćiro.

‘Žao mi je što se podigao takav publicitet oko jahte. Što ne slikate frajere što su pokrali lovu i kupuju si brodove od tri, četiri milijuna eura. Ovo mi je kupio sin, ja sam Bosanac i to sam nikada ne bih napravio,’ kaže Ćiro u mikrofon RTL-a uoči nogometnih tema.

Slavni trener ističe kako su njegovi sinovi Šuker i Štimac dio jednog sramotnog pakta iza kojega stoji Zdravko Mamić, ali najviše ga smeta pasivna uloga ministra Željka Jovanovića koji je najavljivao ‘isušivanje nogometne močvare’.

‘Jovanoviću, ti si taj koji treba napraviti reda, ali ne možeš jer si papak. Običan si papak, ministre, to ti stari Ćiro Blažević kaže! Kompromitirao si Vladu i njezin kredibilitet jer si najavio obračun s močvarom a na kraju si upao u nju. Ti si u močvari i koprcaš se, meni te je žao,’ vikao je brončani trener sa SP-a u Francuskoj koji je, tvrdi, trebao biti u Štimčevom stožeru, ali Mamić ga je u zadnji tren izbacio.

‘Štimac je shvatio da je Jovanović nula, a da Mamić dirigira i priklonio se Mamiću. Štimcu ništa ne zamjeram.’

Iskusni nogometni diplomat ne vidi svijetlu budućnost pakta Mamić-Šuker-Štimac i najavljuje: ‘Poklat će se pod hitno’, ali i završava u mirnom tonu: ‘Ma, bit će to sve u redu.'(tportal)

2 COMMENTS

  1. Svaka čas Ćiro. Sve su to beskrupulozni papci, od Štimca do Šukera koji misle samo na sebe pa do Uljana koji špijunira za Jovanovića. Sve je to teško blato i smrdljiva močvara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here