Home Vijesti Članovi Akademskog astronomskog društva nepoželjni na otvaranju planetarija?

Članovi Akademskog astronomskog društva nepoželjni na otvaranju planetarija?

1215
2

Na svečanom otvaranju riječkog planetarija neće biti članova Astronomskog akademskog društva koji se smatraju najzaslužnijima za pokretanje projekta izgradnje astronomskog centra, stoji u reagiranju nezadovoljnih članova koji je stigao u našu redakciju. Prema istom reagiranju, članovi su od strane Rijeka sporta prvo zamoljeni da dođu na otvaranje da bi im naknadno s iste adrese bilo poručeno da se na otvaranju ne pojavljuju budući protokol za to događanje predviđa samo uzak krug ljudi.

– Ne znamo što reći na sve to nego da moramo biti strpljivi i čekati da sve te ceremonije prođu kao i početna faza rada centra (tako su nas zamolili iz Rijeka sporta). Kada se sve bude uhodalo i kada se neke stvari postave na svoje mjesto, morat ćemo se sami izboriti za ostvarenje naših potreba na zvjezdarnici a to kao sto vidite neće biti nimalo lako, ali drugo nam ne preostaje, stoji u reagiranju članova AAD. (rd)

2 COMMENTS

  1. Interesantno, akademsko društvo nepoželjno, a rijekasportsko vodi igru… bit će da akademski zvjezdoznanci ne mogu u troskoku dospjet na lunu, ili krawlom na mars…bit će da uzalud švićem, i tako se gre naopako va oven društve, se neki judi na kriven meste: kazalištarac vodi politiku (pozorište želim, ali ne u svojoj kući….) medicinari se bave ekonomijom, ekonomisti politikom, ja se bavim muzikom (sviram k…..u). ma homo si spat. Neka zadnji samo utrne svitlo, da se ne troši..

  2. Zar nije Rijeka sport pravna osoba kreirana kako bi upravljala sportskim objektima a ne znanstveno-obrazovnim (ili kamo već spada planetarij)? Čudno… 😕

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here