Home Najnovije Ćorić: Zvala me Rijeka ali u HNL-u je za mene jedina opcija...

Ćorić: Zvala me Rijeka ali u HNL-u je za mene jedina opcija Dinamo!

290
0

Ante Ćorić javio se za Sport klub iz Rima i prokomentirao mogućnost da napusti Romu, te ponovo zaigra u HNL-u. Ćorića hrvatski mediji povezuju uz Rijeku, ali i još neke druge klubove u Prvoj HNL

– Iskreno, supruga Sara prva mi je rekla da se nešto piše i pitala me idem li u Rijeku. Nisam razgovarao s Rijekom, iako, u Romi su me obavijestili da je Rijeka jedan od klubova koji me želi. To je istina! I, nemojte misliti da ne respektiram Rijeku, naprotiv, to je odličan klub, koji raste iz sezone u sezonu i ima odlične rezultate, ali ne razmišljam sad o povratku u HNL. Odnosno, ako se vratim, mogao bih samo u Dinamo. To sam više puta rekao i iza toga stojim, u HNL-u je za mene jedina opcija Dinamo. Svaka čast Rijeci i Hajduku.

Bilo je poziva s Poljuda?

– Zvao me Hajduk preko nekih ljudi, ne direktno, neću reći preko koga. Ali, odmah sam kazao da nema šanse, ne mogu pogaziti svoje riječi. Gledam prema inozemstvu, imam neke ponude, stvarno je nakon ove sezone u Zürichu, u kojoj samo uzeli naslov prvaka, dosta zainteresiranih, nadam se da ćemo uskoro riješiti tu priču s Romom i da ću zaigrati za novi klub – zaključio je Ćorić.

Previous articlePočinje ŠTIKLA – Festival eksperimentalne i jazz glazbe u sklopu manifestacije Ljeto na Kantridi 2022.
Next articleU intimnoj atmosferi Trsatske gradine Tina Vukov i Robert Funčić održali su svoj prvi zajednički koncert

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here