Home Sport Cosmi podivljao nakon Istre: Izdržimo do kraja polusezone, a onda šaljemo sve...

Cosmi podivljao nakon Istre: Izdržimo do kraja polusezone, a onda šaljemo sve u ku..c! (VIDEO)

369
0

Trener Rijeke Serse Cosmi bio je vrlo ljutit i direktan na press konferenciji nakon Istre.

– Sve ste vidjeli. Jedna momčad koja igra lagano i lijepo, Istra. I jedna koja se muči s igranjem nogometa. Znali smo kakav nas protivnik čeka. Ali nismo napravili ono što smo trebali, Istra je igrala puno bolje čak i kad nam nije stvarala šanse. Istra ima bolju momčad nego mi, a mi imamo samo jednog koji radi razliku, Halilovića. Ali on mi gotovo uopće nije bio na raspolaganju, najprije zbog nespremnosti, a sad zbog upale pluća – rekao je Cosmi.

– Navijače razumijem. Kad vidiš da ti momčad za koju navijaš ovako igra, posve je opravdano da reagiraju kako su reagirali. Svi su očekivali bolje. Nakon tjedan dana sam rekao da ćemo imati problema do 12. studenoga. Odmah sam to istaknuo. Ova skupina igrača, više od ovoga ne može. Imamo igrače koje imamo, nemamo ravnotežu u momčadi, ni psihološku. Ako imaš muda, jedan gol zabiješ u zadnjih 20 minuta. Jednostavno ga zabiješ. Ovo je momčad za totalni remont. Od studenoga nadalje. To zna i uprava. Ako sam ja odgovoran, prihvaćam i to. Ali ne možemo biti drukčiji nego što jesmo. Htjeli ste 11 lavova? I ja, ali netko je rođen kao lav ili tigar, a netko kao, štajaznam… Paun. I u smislu truda i zalaganja ovi igrači ne mogu bolje. Ni Mourinho ne bi izvukao više od njih. Izdržimo još do kraja polusezone i onda šaljemo sve u ku..c pa da promijenimo priču.

Gonzalo Garcia, trener Istre bio je presretan.

– Mislim da smo dobili zasluženo. Imali smo utakmicu pod kontrolom, čak i kad nismo bili konkretni. U nastavku smo i taj segment dodali. Zabili smo, mogli ranije riješiti utakmicu s nekoliko sjajnih šansi. Onda je Rijeka stisnula što je i normalno, ali izdržali smo.

– Nije bilo lakše nego sam očekivao. Morali smo odigrati svoju najbolju utakmicu. Igrači su pokazali karakter. Nisam kopirao riječkih 3-5-2 nego gledao moju momčad. Nije stvar igraš li s tri li četiri u obrani nego da zajedno napadamo i branimo se, da koristimo prostor na raspolaganju. Mislim da smo to radili i zasluženo pobijedili.

Previous articleVIDEO: Deseci ljudi doživjelo infarkt na proslavi Noći vještica u uskoj ulici u Južnoj Koreji
Next articleMladić (22) iz BiH ubio se nakon što su ga ismijavali zbog snimke prijave za posao

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here