Home Mozaik Čovjek je gurnuo baterije u spolni organ, razlog je bizaran!

Čovjek je gurnuo baterije u spolni organ, razlog je bizaran!

146
0
pexels hilary halliwell 698485
pexels hilary halliwell 698485

Medicinski časopis “Urology Case Reports” nedavno je objavio priču o bizarnom slučaju koji dolazi iz Melbournea, Australija, u kojem je jedan neimenovani umirovljenik (73) završio na operacijskom stolu zbog neočekivanog problema s baterijama.

Čitava priča počela je kada je umirovljenik čekao 24 sata prije nego što je zatražio medicinsku pomoć. Kada se konačno obratio liječnicima, priznao je da je tri baterije široke 1 centimetar koristio “iz vlastitog zadovoljstva”, ali da su se zaglavile unutar njegove mokraćne cijevi, izvješćuje Daily Mail.

Liječnici su bili prisiljeni hitno djelovati zbog opasnosti od nagrizajuće tekućine koja je mogla trajno oštetiti tkivo i krvne žile. Pokušali su koristiti posebne hvataljke, ali bezuspješno, pa je odlučeno da će biti potrebna operacija.

Operacija je obavljena kako bi se izvadile baterije, ali to nije bio kraj problema za pacijenta. Iako je prvotno pušten kući nakon tri dana provedena u bolnici, umirovljenik se vratio nakon 10 dana zbog oticanja penisa.

Liječnici su otkrili nekrozu tkiva i organizirali novu operaciju tijekom koje je uklonjen dio mrtvog tkiva zajedno s dijelom mokraćne cijevi. Kako bi olakšali mokrenje, umetnut je privremeni kateter.

Dva tjedna kasnije, kontrolni pregled pokazao je da rana lijepo zacjeljuje, ali je umetnut suprapubični kateter kao trajnije rješenje. Liječnici su odustali od rekonstrukcije spolnog organa u ovom slučaju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here