Home Najnovije Ova djevojka imala je 23 godine kada je ušla u vezu sa...

Ova djevojka imala je 23 godine kada je ušla u vezu sa 80-godišnjakom: “Ne nedostaje mi…”

90
0
untitled design 2024 03 05t132523 779
untitled design 2024 03 05t132523 779

Stephanie Matteo, poznata po svojem sudjelovanju u reality emisijama, nedavno je otvorila javnu raspravu o svojim iskustvima u vezi s partnerom znatno starijim od sebe. Njezine riječi nisu samo osobna ispovijest, već poziv na promišljanje o stereotipima i izazovima koji se susreću u takvim vezama.

Stephanie, koja je sada 32 godine, odlučila je podijeliti svoje iskustvo kako bi osvijestila javnost o aspektima veza s velikom doboskopskom razlikom. “Imala sam loša iskustva s mlađim dečkima. Iskorištavali su me zbog mog izgleda i novca”, priznaje Stephanie, ističući kako je zbog tih negativnih iskustava odlučila započeti vezu s partnerom koji je bio 57 godina stariji od nje.

Na početku veze, Stephanie nije osjećala probleme. Međutim, kako je vrijeme prolazilo, počele su se pojavljivati “crvene zastave” koje su je potaknule na razmišljanje o prirodi takvih veza. “Ne nedostaje mi njegov loš zadah, ne nedostaje mi njegovo zubalo, nimalo mi ne nedostaje njegovo mrzovoljno raspoloženje nakon što se probudi”, dijeli Stephanie svoje osjećaje.

Kritičari bi mogli osporiti Stephanieinu odluku da javno progovori o svojoj vezi, posebno nakon smrti njezinog partnera. Međutim, Stephanie smatra da ima pravo na tu riječ jer su bili u vezi, a njezina iskustva mogu poslužiti kao važna pouka drugima.

Jedan od ključnih aspekata koje Stephanie ističe je to da dob ne određuje automatski zrelost ili stabilnost u vezi. “Ako muškarac traži puno mlađu djevojku, to je definitivna ‘crvena zastava'”, naglašava Stephanie, ukazujući na potrebu za osvješćivanjem stereotipa vezanih uz takve veze.

Njezine riječi potaknule su živu raspravu na društvenim mrežama, posebno na TikToku, gdje su se mnogi korisnici izjasnili o svojim iskustvima i mišljenjima. Dok su neki branili veze s velikom doboskopskom razlikom, većina je izrazila negativan stav prema njima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here