Home Mozaik Creedence Clearwater Revived u Stereo Dvorani

Creedence Clearwater Revived u Stereo Dvorani

1275
1

U Stereo Dvorani će 22. siječnja nastupiti grupa Creedence Clearwater Revived koja će riječku publiku podsjetiti na neke od najvećih hitova legendarnog američkog benda. Bend koji su osnovala braća John i Tom Fogerty, najpoznatiji je po hitovima kao što su „Proud Mary“, „Looking at my back door“, „Have you ever seen the rain“ i nebrojenim drugim uspješnicama.

Koncert organizira udruga „Muzika kroz vrijeme“: Nakon nekoliko uspješno realiziranih projekata kao što je projekt koncert „Bobbya Soloa“, te „Šampiona Sanrema“ u Opatiji, došli smo na ideju da u Rijeku dovedemo grupu Creedence Clearwater Revived. Nakon niza uspješnih koncerata koje su održali u Rovinju, Poreču i Varaždinu gdje ih je na Špancirfestu gledalo 20 000 ljudi i riječka će publika imati čast uživati u hitovima legendarne grupe koja je bila na vrhuncu popularnost 60-ih i 70-ih godina prošlog stoljeća, a 1993. ušla je u Rock and Roll kuću slavnih – otkrila je predsjednica udruge „Muzika kroz vrijeme“ Maria Iveković. Ulaznice za koncert mogu se kupiti u caffeu Tunel, te na dan nastupa u Stereo Dvorani. Cijena ulaznice iznosi 100 kuna.

Creedence Clearwater Revived (USA) + Alen Vitasović + David Deszo + Maria Iveković + Jed Becker’s Group
22.1.2012. nedjelja, Stereo Dvorana, Rijeka

Previous articleNa brodu Lošinjske plovidbe ranjen pomorac
Next articleOd utorka novo poskupljenje goriva

1 COMMENT

  1. je li moguće da se u tekstu nigdje ne spominje da se radi o tribute bandu? Creedence Clearwater REVIVED, dok se prava grupa zvala Creedence Clearwater REVIVAL. jel to namjerno ili je samo pisao neznalica? drugi tjedan možda dođu red hit chlli crackers

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here