Home Vijesti Croatia Airlines napušta riječki aerodrom

Croatia Airlines napušta riječki aerodrom

297
3

Nacionalni avioprijevoznik Croatia Airlines odlučio je napustiti riječki aerodrom. Prema pisanju Novog lista, uprava te kompanije odlučila je ove godine ukinuti jedini let koji je tijekom ljetne sezone u razdoblju od ožujka do kraja listopada, doticao riječku zračnu luku na relaciji Zagreb-Rijeka-London. Iz Croatie Airlinesa kao razlog ukidanja linije ističu neisplativost. Nakon odluke Primorsko-goranske županije o smanjenju sredstava predviđenih za funkcioniranje riječkog aerodroma u odnosu na prošlu godinu, odbijanju ostalih gradova i općina da participiraju u financiranju aerodroma te najavama iz države da aerodrom mogao izgubiti međunarodni status, odluka nacionalnog avioprijevoznika novi je udarac prema riječkom aerodroma kojemu prijeti potpuna provincijalizacija i marginalizacija

3 COMMENTS

  1. Glavno da se lokalne okolne općine i gradove pridruže maškarama. A za aerodrom nema veze. Ionako je Rijeka prepuna turista pa ne trebaju novi.

  2. da nema Makedonaca ne bi bilo niti jednog aviona. Možda privučemo Grunfa iz Alana Forda da sleti sa svojom letjelicom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here