Home Sport Dalić nakon boda s Albanijom: Još smo u igri!

Dalić nakon boda s Albanijom: Još smo u igri!

194
2
448123460 879204207574486 8615220605638869266 n
Screenshot

Hrvatska je u 2. kolu skupine B Europskog prvenstva odigrala samo 2:2 u Hamburgu s Albanijom i potpuno si zakomplicirala situaciju u skupini. Albanci su poveli u 11. minuti golom Lacija, da bi Hrvatska u nastavku okrenula golom Kramarića u 74. te autogolom Gjasule dvije minute kasnije. No, isti igrač je u petoj minuti nadoknade donio bod Albancima.

“Nije lako, jako teška utakmica, različita poluvremena. U drugom smo dali sve od sebe da povedemo, pa primili gol u nadoknadi. Još je sve u našim rukama. Drugo poluvrijeme ohrabruje, u prvom smo bili loši, ništa nismo uspjeli. Pobjeda nad Italijom vodi nas dalje, izjavio je nakon utakmice izbornik Zlatko Dalić.

Htjeli smo više probijati po bokovima s Perišićem i Juranovićem. u prvom poluvremenu smo slabo okretali stranu, s Gvardiolom smo htjeli balans, a s Petkovićem da prihvati loptu. Nismo uspjeli u tome. U prvom smo bili tromi i spori, nismo ih uspjeli probiti. U drugom smo stavili brže igrače i to je bilo oblje.

Naravno da se mogao spriječiti drugi gol. No, u zadnjih pet se sve okrenulo. Dali smo im situacije za polukontre. Imali smo dosta problema u stoperskom dijelu, stalno smo se bespotrebno tukli s njima. Tu ima dosta problema.

Hvala navijačima, nosili su nas i držali kad smo gubili i vodili. Moramo napraviit sve da ih ne razočaramo. Teško je primiti gol u zadnjoj minuti, ali kada vidiš prvo poluvrijeme. Imamo par dana do Italije, podići ćemo se i biti bolji. Nije lako, ali uz ovakvu podršku…

Ne mogu reći ništa o pristupu, protivnik ti da gol… Nije išlo, prespori smo i pretromi bili. Drugo poluvrijeme je bilo drugačije, pokidali smo se da se vratimo ionda smo primili gol. Drugo poluvrijeme je pokazatelj kako trebamo. Bespotrebno smo se povlačili na kraju”, rekao je izbornik Dalić.

2 COMMENTS

  1. Mreštenje hrvata i šiptara i već za 90 minuta nastane kockasto ” kece”( šiptarska kapica).😂,Slavonci koji peru šupak sa “fljašom”,Albanci muslimanci koji jedu praseću kulinovu seeekuuu…🥴😂 i slične nakaradne kreature….

  2. Dalić?On je još u Duvnu a ne u igri.Kada se osvijesti biti će u zrakoletu Vrankvurt- Zaaagreb,a potom u Puvnu,pa u Međugorju umjesto u ženskom međunožju.Ne vidim gdje je tu “igra”?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here