Home Najnovije Dalić odgovorio hoće li Gvardiol igrati beka ili stopera

Dalić odgovorio hoće li Gvardiol igrati beka ili stopera

77
0

‘Pjaca neće biti u kadru. Osjetio je mišić i nećemo riskirati. Juranović, Sučić i Beljo su trenirali. Nisu imali problema, no mislim da je prevelik rizik da ih odmah ubacimo. Nema potrebe za velikim promjenama. Bit će eventualno malih korekcija’, istaknuo je izbornik Zlatko Dalić na današnjoj tiskovnoj konferenciji uoči Armenije.

– Mislio sam da ćemo i prije riješiti kvalifikacije. Očekujem ozbiljan pristup i sutra. Treba biti strpljiv. Ne dopustiti protivniku šanse. Protivnik se dolazi nadigravati. Možemo očekivati kao što je bilo u Armeniji. Stvorili smo tada puno šansi, ali nismo zabili gol. Mislim da ćemo biti racionalni, pametni, kompaktni. Zanima nas samo naša utakmica. Nećemo gledati što se događa u Walesu.

Odnose li se sitne promjene na Gvardiola? Hoće li biti stoper, a ne bek?

– Vidjet ćemo nakon analize. Gvardiol je pola sata jako dobro igrao, onda je ušao u par grešaka. Napravit ćemo još analizu Armenije. Ako napravimo promjenu, neće biti zato što je netko loše igrao, već radi taktike.

Postali smo meta svim reprezentacijama. Imaju dosta živih igrača. Moramo igrati kao protiv Latvije. postaviti se kao favoriti, igrati presing i ne dopustiti im šanse koje će biti pogubne za nas.

Previous articleDalić: Pjaca i dalje odjeća mišić, raditi ćemo jedino taktičke promjene
Next articleMajer uoči Armenije: Ovo može biti klopka, žao mi je samo jedne stvari

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here