Home Mozaik Dekolte do pupka, šlic do rebra: Izašla pred oca u crvenoj latex...

Dekolte do pupka, šlic do rebra: Izašla pred oca u crvenoj latex haljini bez gaćica i iznervirala sve: ‘Kako te nije sram?’

602
0

Kako se bliži 31. listopada, a s njim i Noć vještica, praznik koji se slavi diljem svijeta, internet postaje prepun trikova i trikova za pripremu maski za ovaj poseban dan. Mlade djevojke često se taj dan odluče dotjerati u neke seksi kombinacije, no čini se da je jedna od njih pretjerala.

Naime, odabrala je usku, lateks haljinu koja više otkriva nego pokriva. Duboki dekolte otkrio je bujno poprsje, a prorez koji se nalazi tik uz međunožje budi sumnju da djevojka nije nosila ni gaćice.

Uz cijelu kombinaciju nabacila je rogove koji su simbol “vraga” i lateks crvene čizme preko koljena. Kao da stajling kakav bi pristajao glumici iz filmova za odrasle nije bio dovoljan, sve je dodatno iznervirala jer je izašla pred oca i snimila reakciju, a malo je reći da je ostao zatečen – nije rekao ni riječ.

– On će sigurno reći da ne odobrava – napisala je djevojka iz Dublina u videu koji je preko noći postao viralan, a pogledalo ga je gotovo 2 milijuna ljudi.

Nakon što je došao s posla, kći mu je prišla i pitala ga što misli o njezinom stajlingu. Nije iznio nikakvo mišljenje – pogledao je, odšetao se i rekao “neću ni komentirati”.

@saoirsebodgeflynn

Safe to say he doesn’t approve🤣

♬ T E E N TIT A N S – grass

Djevojka mu je opet prišla smijući se, a potom ga upitala: “Zar ti se ne sviđa?”, na što je otac, vidno uznemiren izborom svoje kćeri, odgovorio “Baš zato što si moja kćerka, ja kažem da je dobro”. Video je izazvao burne reakcije među korisnicima.

“Nepoštivanje koje imaš prema svom tati je nevjerojatno”, “Nikada ne bih ovo obukao pred ocem”, “Moj tata bi se vratio iz mrtvih da me ubije”, “Istraumatiziran je, šokiran”, “Osjećam Žao mi je ovog čovjeka”, “Ovo je najgora noćna mora svakog oca”, “Sram te bilo!”, samo su neki od komentara.

Previous articleDavio dječaka u WC-u škole u Zagrebu, učiteljica se u strahu zaključala u učionicu, djeca već dva dana ne idu na nastavu
Next articleGužvovito jesensko jutro u riječkoj luci

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here