Home Mozaik DINAMIČNI KARIJERNI PUTEVI NAKON STEČENE DIPLOME NA FILOZOFSKOME FAKULTETU U RIJECI –...

DINAMIČNI KARIJERNI PUTEVI NAKON STEČENE DIPLOME NA FILOZOFSKOME FAKULTETU U RIJECI – tribina povodom obilježavanja 25. godišnjice Filozofskoga fakulteta u Rijeci

85
0

Alumni klub Filozofskoga fakulteta u Rijeci u suradnji s Uredom za karijere Filozofskoga fakulteta u Rijeci organizira tribinu Dinamični karijerni putevi nakon stečene diplome na Filozofskome fakultetu u Rijeci. Tribina će se održati na Dan Fakulteta, u četvrtak 11. svibnja 2023. u 16:00 sati na Filozofskome fakultetu u Rijeci u dvorani Radmile Matejčić (F-207, II. kat) u tjednu obilježavanja 25. godišnjice Filozofskoga fakulteta u Rijeci.

Mnogi alumni nakon stečene diplome nastavljaju intenzivnu i uspješnu suradnju s Filozofskim fakultetom u Rijeci u okviru različitih projekata, sudjelovanjem u radu stručnih skupina, u programima cjeloživotnoga učenja, održavanjem metodičkih vježbi u školama vježbaonicama te na mnoge druge načine. Alumni klub FFRI-a kroz svoje aktivnosti nastoji intenzivirati suradnju s bivšim studentima kako bi sve potencijalne i buduće studente iz prve ruke informirao o studijskim programima na Filozofskome fakultetu u Rijeci te na temelju povratne informacije alumna podržao kontinuirani rad Filozofskoga fakulteta u Rijeci na unapređivanju studijskih programa i lakšem uključivanju svojih studenata na tržište rada po završetku studija. Jedna je od aktivnosti Alumni kluba FFRI-a koja podržava spomenuta nastojanja i organiziranje tribina u povodu Dana Fakulteta na teme koje bi prije svega mogle zanimati buduće studente Filozofskoga fakulteta u Rijeci, a aktualnim studentima pružiti mogućnost suradnje i razmjenu iskustava s alumnima različitih generacija studenata Filozofskoga fakulteta u Rijeci.

Cilj je ovogodišnje tribine okupiti alumne koji su završili različite studijske programe i saznati više o njihovim uspješnim karijernim pričama te nastojati dobiti odgovor na pitanje je li i na koji način studij na Filozofskome fakultetu u Rijeci utjecao na njihove karijerne odluke i oblikovao njihove karijerne puteve. Gosti ovogodišnje tribine su MILA ČULJAK, alumna Odsjeka za kroatistiku – majka, umjetnica i plesna pedagoginja, IVAN PEŠUT, alumni Odsjeka za germanistiku i Odsjeka za informatiku – profesionalni studijski glazbenik, autor, producent i live-performer, ANA SMOKROVIĆ, alumna Odsjeka za kulturologiju i Odsjeka za filozofiju – svestrana uzgajivačica povrća po organskim principima i LORENA ZEC, alumna Odsjeka za psihologiju – feministička psihologinja i zagovaračica sustavnih promjena.

Moderator tribine je VLADIVOJ LISICA, alumni Odsjeka za anglistiku i Odsjeka za informatiku – projektni menadžer, kvizaš i SF entuzijast, a glavna koordinatorica cijeloga događaja Ivana Miočić, alumna Odsjeka za pedagogiju, na kojem je trenutno zaposlena kao viša asistentica. Više informacija o samome događaju dostupno je na profilima Alumni kluba FFRI-a na društvenim mrežama Facebook i Instagram, a kako biste informacije dobili iz prve ruke te saznali više o zanimljivim životopisima naših alumna, pozivamo vas da posjetite tribinu. Veselimo se vašem dolasku u što većem broju i dinamičnoj raspravi.
Vidimo se na Filozofskom!
(Nataša Košuta u ime Alumni kluba FFRI-a)

Previous articleLET 3 skočio na kladionicama, ima sve veće šanse za pobjedu!
Next articleNovinarka: Želite li da Ukrajina pobijedi? Trump: Želim da ljudi prestanu umirati

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here