Home Mozaik Disco’n’Action za ljetni raspust – riječki Klub. časti besplatnom svirkom

Disco’n’Action za ljetni raspust – riječki Klub. časti besplatnom svirkom

515
0

Nakon prvih 9 mjeseci riječkog Klub.a, odnosno 64 koncerta i 82 benda vrijeme je za ljetni raspust točnije za finalni koncert prve sezone.

Pips Chips & Videoclips, Goribor, Mike Watt and the Missingmen, The Chweger, Zoran Predin, Zabranjeno Pušenje, Kandžija, Mandrili, Lovely Quinces, Punčke, Kiša Metaka,…samo su dio izvođača koji su stajali na stageu Klub.a.

The Beertija iznad Klub.a se ”raširila” sa novom terasom gdje će petkom i subotom biti akustične svirke, a Klub. uzima predah zbog ljetnih vrućina te se u rujnu vraća sa još jačim programom gostovanja jakih regionalnih imena te predstavljanju mladih, neafirmiranih lokalnih bendova.

Finale prve sezone Klub.a je 13.06. (petak) s početkom u 22h, a čast da to odradi su dobili najplesniji riječki band Disco’n’Action.

Disco’n’Action je krenuo krajem devedesetih, kada su trojica punkera – Goran Grgurev, Kristijan Pejić i Dalibor Peršić otkrili zajedničko zanimanje za trance glazbu.
U kratkom vremenu pridružuju im se Edin Haliti i Zlatko Trošelj, čime započinje plesna revolucija na riječkoj glazbenoj sceni.
DNA kao pioniri u namiješavanju industrial, punk, rock, funk, drum’n’bass, trance i techno zvukova,
fanatizam melodije, volja ka eksperimentima, transžanrovskim miksevima, trance eksploziji i orgazmičkom svršavanju u svakoj pjesmi,
taj svoj zapaljivi koktel od početka redovito serviraju publici, prvo na domaćoj, riječkoj sceni, a potom i u široj regiji i inozemstvu.
Publika im uzvraća jednako žestoko pa su live svirke obilježile dosadašnji život benda, energija koju Disco’N’action stvara na koncertima
prebačena je također i u njihova dva albuma od kojih je jedan uživo (Stereo Live – 2009) a jedan studijski ( Dance Or Die – 2012)
koje su do izdali u DIY varijanti.

Napominjemo da Vas Klub. časti koncertom tj. ulaz je slobodan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here