Home Mozaik Divlje blizanke posvađao nogometaš Gabrić?

Divlje blizanke posvađao nogometaš Gabrić?

4271
0

blizankeSve do zadnjeg dana siječnja ove godine, 22-godišnje jednojajčane blizanke Sara i Dajana Grković bile su poznate samo u Rijeci gdje su svojim egzotičnim izgledom privlačile pažnju. No kad je sestrinska ljubomora tog kobnog 31. siječnja u večernjim satima eskalirala u njihovom stanu u suterenu zgrade na kućnom broju 30 riječke Ulice Braće Bačić, za blizanke Grković pročulo se na svim kontinentima. Njihova majka Avdija od bola i nevjerice ne zna šta da kaže jer joj je jedna kćer u zatvoru, a druga na bolničkoj postelji s dvije ubodne rane. Kćerima je, pričaju susjedi, majka Grković dala sve. Za vrijeme krvavog obračuna dviju kćeri blizanki, ona je bila 500-tinjak kilometara dalje u jednom njemačkom gradu gdje je skrbila o svojoj teško bolesnoj majci. Nije zauzela ničiju stranu. Jednako ih voli i kudi za agoniju i sramotu koju su joj priuštile.

– Razdvojio ih je nogometaš. Onaj zgodni Dalmatinac. Nekad je igrao za Hajduk, sad je u NK Zadar na posudbi iz NK Rijeka. Ma znate, onaj Drago Gabrić što je u intervjuima govorio da na djevojci prvo primijeti nokte, pa tek onda ostalo. Dobar dečko. Dobar igrač, ali očito prefatalan za sestre. Možda se ni sam nije mogao odlučiti koju odabrati – priča za Jutarnji list jedan od poznanika sestara Grković, dodajući da je bilo samo pitanje dana kada će ‘ponašanje Sare i Dajane krenuti krivim tokom jer su se često znale čudno ponašati, iako su rijetko viđane zajedno u društvu’.

Ne bi li razjasnili misterij, odnosno navodni motiv koji je ‘natjerao’ Saru da brutalno nasrne nožem na sestru Dajanu, novinari Jutarnjeg lista okrenuli su broj telefona mladog nogometaša Drage Gabrića.

– I šta bih ja sad na to trebao reći? Doviđenja! – bilo je sve što je prokomentirao nogometaš Drago Gabrić nakon što smo mu objasnili razlog poziva

Previous articleAnas u Kini odbio godišnju plaću od milijun eura!
Next articleI HNS podržao prosvjednike: Hitno smanjiti cijenu grijanja!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here