Home Mozaik Divlje svinje upale u restoran i navalile na stol turista, valjda se...

Divlje svinje upale u restoran i navalile na stol turista, valjda se samo nebo pobrinulo da ne dođe do tragedije

179
0

Gosti jednoga restorana u dijelu grada poznatog pod nazivom Santa Margherita Ligure (Genova) ostali su zatečeni nakon što su ih usred objeda prekinule divlje svinje!

Prva se popela na stol kako bi ponjušila što ima i prevrnula ulje, dok je druga za sobom povukla stolnjak. Svinje su bile u društvu mladunčadi, govori video, što je situaciju učinilo još opasnijom.

Naime, mogle su i agresivnije reagirati i ozlijediti te turiste, a da je situacija u kraju prilično dramatična, potvrdili su i vođe lokalne zajednice.

“Situacija se ubrzano pogoršava i svakim danom postaje sve opasnija za građane i turiste. Hitno su potrebne brze i jasne mjere prije nego što netko strada”, rekao je Paolo Campocci.

Udruga poljoprivrednika situaciju u Genovi i okolici opisala je kao nadrealnu i istaknula:

“Podaci govore da u Italiji imamo preko 2,3 milijuna divljih svinja s velikom prenapučenošću na našem području”, prenosi portal Genova Today.

Novinar navedenog portala u nastavku je naglasio da se divlje svinje razmnožavaju bez ikakve kontrole te naveo da su i ranije primjećivane u samom gradu.

Lovci će vam reći da načelno nisu opasne po čovjeka osim ako se ne osjećaju ugroženo, odnosno napadnuto. Ipak, kada smo već na Italiji, spomenimo da je jedna lani usmrtila lovca.

Giulio Burattini (36) iskrvario je na smrt pred svojim ocem dok je par lovio u blizini prirodnog rezervata Pigelleto di Piancastagnaio. Giulio je pucao u divlju svinju koja se potom srušila na tlo. Ipak, u jednom trenutku se uspjela pridići i presjeći femoralnu arteriju tog muškarca.

Previous articleFIFA objavila ljestvicu najboljih reprezentacija: Evo na kojem se mjestu nalaze Vatreni
Next articleDovršen tri mjeseca prije roka, Scenic Eclipse iz iz riječkog 3. maja isplovljava na svoju prvu plovidbu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here