Home Mozaik Dječak (15) primljen u bolnicu s USB kabelom u penisu: Liječnici zaprepašteni,...

Dječak (15) primljen u bolnicu s USB kabelom u penisu: Liječnici zaprepašteni, ne samo da se zapetljao u čvorove…

286
0

Petnaestogodišnjeg dječaka majka je odvela u bolnicu nakon što nije uspio izvaditi USB kabel iz penisa te je ugledao krv u urinu, a liječnici su mu ga na kraju kirurški uklonili, piše The Mirror.

Tinejdžer iz Ujedinjenog Kraljevstva izveo je bizaran “seksualni eksperiment” kad je pokušao izmjeriti unutrašnjost svog penisa pomoću USB kabela. No, on se zapleo i nije ga mogao izvaditi.

Bizaran incident dokumentiran je u urološkom izvješću o slučaju u studenom 2021. godine. USB kabel se u njegovoj mokraćnoj cijevi zapetljao u čvorove te se u urinu pojavila krv, pa ga je majka odvezla u bolnicu.

Dječak je čekao da njegova majka napusti ordinaciju prije nego što je bolničkom osoblju priznao da je namjerno umetnuo kabel umjesto da koristi ravnalo.

“Utvrđeno je da dva distalna priključka USB žice strše iz vanjskog otvora uretre, dok je središnji dio nakupljen u čvorove ostao unutar uretre. Pacijent je inače bio fit i zdrav adolescent bez povijesti poremećaja mentalnog zdravlja”, naveli su liječnici u izvješću Science Directa.

Liječnici nisu uspjeli metalnom šipkom izvaditi kabel zbog velike količine čvorova koji su se stvorili, pa je dječak operiran.

Između njegovih genitalija i anusa napravljen je rez kako bi se postavljenim kateterima omogućio pristup zarobljenom kabelu.

“Učinjen je uzdužni peno-skrotalni rez preko palpabilnog stranog tijela i napravljena je pažljiva disekcija kroz dublja tkiva, uzduž mišića bulbospongiosus. Oba kraja žice uspješno su izvučena kroz vanjski otvor uretre”, otkrili su liječnici.

Dječak se dobro oporavio i otpušten je iz bolnice, a kateteri su mu izvađeni nakon dva tjedna.

Međutim, dječak će se morati i dalje biti pod liječničkim nadzorom zbog dugotrajnih oštećenja. Liječnici su u svom izvješću upozorili da umetanje stranih predmeta u uretru može uzrokovati bol tijekom mokrenja, pojavu krvi u mokraći, bolne erekcije i zadržavanje urina.

Previous articleČačić: Maksimir je Dinamova prednost. Protivnici izgube volju kad dođu na stadion
Next articleVIDEO: Balakliya u ukrajinskom okruženju, očekuje se predaja, ruski vojnici bježe u civilnoj odjeći!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here