Home Vijesti VIDEO: Balakliya u ukrajinskom okruženju, očekuje se predaja, ruski vojnici bježe u...

VIDEO: Balakliya u ukrajinskom okruženju, očekuje se predaja, ruski vojnici bježe u civilnoj odjeći!

284
1

Ukrajinska vojska već je u Balakliji, Harkovska regija, istočna Ukrajina.Protunapad na ovom području bio je toliko brz da su ga čak i ruski blogeri nazvali “drskim”. Jedan od ukrajinskih vojnika na snimci kaže: trenutno smo na autobusnoj stanici u Balakliya, čekamo autobus za Belgorod (Rusija)

‘U ovom trenutku Balaklija je opkoljena i unutar dometa ukrajinskog topništva. Svi prilazi gradu su odsječeni‘, rekao je dužnosnik ruskih separatista i dodao da bi uspješna ukrajinska ofenziva mogla ugroziti ruske snage u Izjumu, strateški važnom gradu koji Rusija koristi kao polaznu točku za vlastite ofenzive u istočnoj Ukrajini.

Neprovjerene snimke koje od srijede kruže na društvenim mrežama pokazuju ukrajinskog vojnika kako pozira ispred znaka na ulazu u Balakliju.

Analitičari kažu da bi početni cilj ofenzive mogao biti grad Kupjansk, cestovno čvorište iznimno važno za dopremanje ruskih zaliha u istočnu Ukrajinu.

Previous articleDječak (15) primljen u bolnicu s USB kabelom u penisu: Liječnici zaprepašteni, ne samo da se zapetljao u čvorove…
Next articleVođa vjerske sekte okupio 20000 fanatika koji vjeruju da će uskoro početi Apokalipsa

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here