Home Mozaik Dječak uznemirio svijet – Bio sam djevojka, umro sam u požaru: Roditelji...

Dječak uznemirio svijet – Bio sam djevojka, umro sam u požaru: Roditelji tvrde da je on njena reinkarnacija (VIDEO)

245
0

Petogodišnji dječak tvrdi da je reinkarnacija žene koja je poginula u požaru u hotelu prije gotovo 30 godina. Luke Ruelman, 5, vjeruje da je živio prošli život kao Afroamerikanka po imenu Pam Robinson koja je skočila u smrt u požaru u hotelu Paxton u Chicagu.

Njegova mama Erica rekla je da se uplašila nakon što je dječak iznenada počeo pričati o nasumičnoj ženi po imenu Pam. Erica je na kraju ispitivala sina o tajanstvenoj ženi i pitala ga tko je ona. “Okrenuo se prema meni i rekao: ‘Pa, to sam bila ja'”, rekla je za Fox 8. “Rekao je da sam to ja, ali umrla sam i otišla u raj. Vidio sam Boga i na kraju me Bog gurnuo natrag i bio sam beba, a ti si me nazvala Luke.”

Lukeova obitelj, koja živi u Cincinnatiju, Ohio, rekla je da im je sin rekao da je putovao vlakom u Chicago iako tamo nikad nije odveden, izvještava The Sun. Erica je odlučila istražiti bizarne tvrdnje i bila je šokirana kada je saznala da je Pam navedena kao jedna od 19 žrtava koje su poginule u požaru 1993. godine.

Luke se prisjetio jezivih detalja kako je pokušao pobjeći iz goruće zgrade i progovorio o trenutku kada je “susreo Boga”. Erika kaže da govori i o drugim trenucima kojih se “sjetio” iz prošlog života. Rekao bi: ‘Kad sam bila djevojčica imala sam crnu kosu’ ili bi rekao ‘Imala sam takve naušnice kad sam bila djevojčica’, rekla je.

Producenti televizijske emisije o paranormalnom istraživanju “Duh u mom djetetu” također su se zadubili u Lukeov slučaj. Tijekom emisije, malom dječaku je pokazana stranica sa slikama crnkinja u 30-ima i zamoljen da pronađe Pam. Uspio ju je odmah pronaći, što možete vidjeti u videu.

Nakon jezivog raspleta događaja, Lukeova mama odlučila se obratiti Paminoj obitelji. Rekla je da su opisali njezinu osobnost i otkrili zastrašujuće sličnosti između nje i njezina dječaka Lukea, poput ljubavi prema Stevieju Wonderu i sviranju klavijature. Fox 8 obratio se Pamelinoj obitelji, no oni su odbili komentirati.

Previous articleUčiteljica postala glumica u filmovima za odrasle pa snimila scenu s učenikom: Zbog toga je razapeli u kvartu!
Next articleKako odmagliti vjetrobransko staklo? Jednostavan trik oduševio je vozače

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here