Home Mozaik Kako odmagliti vjetrobransko staklo? Jednostavan trik oduševio je vozače

Kako odmagliti vjetrobransko staklo? Jednostavan trik oduševio je vozače

452
0

Sjedenje u automobilu i čekanje da se vaš prozori odmagle može biti tako frustrirajuće, pogotovo kada ste u žurbi i nemate dovoljno vremena da očistite vjetrobran. TikTokom se širi jednostavan trik koji pomaže u odmagljivanju automobilskog stakla, a vozači su zapanjeni koliko je ideja ustvari jednostavna i efektna.

“Zamagljeni prozori? Nema problema – isprobajte ovaj hack!”, podijelila je jedna automobilska tvrtka na svom TikTok profilu objašnjavajući nekoliko koraka koje treba slijediti.

Prvi korak je uključiti grijač na maksimalnu temperaturu kako biste osigurali da što više topline ide prema vašim prozorima. Zatim uključite klima uređaj koji će isušiti zrak u automobilu, a upravo to je ključni korak za brzo čišćenje vjetrobranskog stakla.

Nakon što je klima uređaj uključen, isključite cirkulaciju zraka. Ovaj se gumb često može pronaći kao ikona automobila sa strelicom okrenutom unatrag. Sve što sada trebate je mrvicu otvoriti prozore i vaš vjetrobran mora biti čist.

@carsdotcom Foggy windows? 😱 No problem–try this hack! #tiktokchallenge #carhacks #carsdotcom #hack ♬ original sound – Cars.com

Vozači su prilično impresionirani videom, a jedan je TiktToker priznao da se borio s ovim problemom kad je naišao na snimku koja mu je pomogla: “Imali smo ovaj problem i TikTok je došao u pomoć”, napisao je.

“Wowwww, moram ovo probati”, “Odličan savjet!”i “Ova ideja je tako korisna” samo su neki od komentara vozača.

Previous articleDječak uznemirio svijet – Bio sam djevojka, umro sam u požaru: Roditelji tvrde da je on njena reinkarnacija (VIDEO)
Next articleNevjerojatne scene nakon derbija: Sudac i zvijezda Rome se počeli tući (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here