Home Najnovije Dječji sajam u Centru Zamet

Dječji sajam u Centru Zamet

1045
0

U subotu, 14. i nedjelju 15. travnja u Centru Zamet bit će održani 8. Dječji sajam i 9. Sajam za bebe na koje je ulaz za sve posjetitelje besplatan. Kao i prijašnji, i ovi sajmovi organizirani su pod počasnim pokroviteljstvom Grada Rijeke i uz potporu Hrvatske udruge medicinskih sestara – Patronažne službe (HUMS). Upravo zahvaljujući HUMS-u, sve trudnice i mlade majke koje posjete sajam moći će dobiti savjet od patronažnih sestara te mali dar, a u sklopu njihovog štanda bit će osigurano i mjesto za previjanje te kutak za dojenje.

Osim savjeta patronažnih sestara, na dva će sajma, između ostalog, biti moguće pronaći stručnu literaturu vezanu uz roditeljstvo i odgoj djece, razgledati ponudu krevetića, kolica, pelena, ali i igračaka. Bit će organizirane i edukativne radionice, predstave, nastupi i natjecanja.

Bit će tu maskota, klauna, mađioničara, poznatih plesnih skupina, dječjih zborova te veliki zabavni park s mnogim iznenađenjima. Za djecu su organizatori pripremili mnoge poklone i iznenađenja. Roditelje očekuju posebni sajamski popusti na asortiman za novorođenčad.

Radno vrijeme sajma je od 9.30 sati do 19.30 sati.

Više o izlagačima i ostalim informacijama možete saznati na web-stranici www.djecjisajam.com.

Previous articleKBC Rijeka ukida Odjel dječje hematologije i onkologije!?
Next articleLions klub za KBC Rijeka

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here