Home Mozaik Djevojčica sjedila pored oca koji je spavao: Učinila mu nešto krajnje bezobrazno...

Djevojčica sjedila pored oca koji je spavao: Učinila mu nešto krajnje bezobrazno i izazvala buru na mrežama! (VIDEO)

555
0

Djeca nalaze razne načine da se zabave, a roditelji su im zahvalni kad god ih puste da se odmore, a posebno spavaju. Mnogi puštaju svoju djecu da rade što žele, samo da dobiju rijetke trenutke mira. Ipak, jedna djevojka dobila je najviše lajkova, dok je snimka njenog igranja obišla internet.

Snimka počinje djevojčicom koja stoji u ružičastoj odjeći, tik iznad glave svog oca koji mirno spava na kauču, a već u sljedećem trenutku u rukama drži škare. Stoga uzima pramen očeve kose i reže ga škarama te se vraća za stol. Na stolu su figurice od plastelina, a ova domišljata djevojčica odlučila je začiniti njihov izgled dodavši im pramen kose na vrh glave. Jedini problem je što se ona nije odlučila za lutkastu frizuru niti ošišala pramenove, već je direktno odlučila ošišati svog tatu, a mnogi su se složili da bi ga to spavanje skupo koštalo te da bi njena kći ošišala ne samo njega, već i također i živce.

Neki su bili oduševljeni umijećem brzog šišanja ove djevojke, ali i činjenicom da izgleda potpuno smireno i spokojno dok to radi, te da se po njezinim reakcijama vidi da joj uopće nije prvi put. Video je dobio 645.000 lajkova i tisuće komentara, od kojih su većina bili različitog mišljenja. Neke je tako zanimalo tko je snimao tatu na spavanju i je li moguće da je mama dopustila svojoj kćeri da ležerno šiša tatu kad god i kako hoće. Većina se složila da se najvjerojatnije radi o svekrvi koja je čuvala unuku, pa je jedva čekala da je vidi kako šiša zeta.

– Nemoguće da mama sve ovo snima, žao mi je tate kad se probudi!

– Kladim se da uzalud snima!

– Djevojka ima dovoljno godina da zna što smije, a što ne, tko joj je to dopustio, najvjerojatnije osoba koja snima?

– Nema smisla da šiša tatu zbog figurica od plastelina, zašto ne šiša sam svoju kosu koja je duža od tatine?

– Ne šiša se, jer su sve figurice očito muške.

– Doslovno, ne možete zaspati pored djece ako i ona ne spavaju.

– Ovom će tati nedostajati popodnevni san.

– Kad bi nastavio još malo spavati, probudio bi se ćelav!

– Ponekad sam toliko umoran s djecom i poslom, da bih svojoj kćeri dopustio da radi što god hoće, samo da se ne ozlijedi i pusti me da odrijemam, vjerujem da je to tata rekao djevojčici.

– Svaka čast na kreativnosti, tu stranu ne smijemo zanemariti! – glase samo neki od komentara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here