Home Mozaik Djevojka (20) pala s 12 metara visine: Tek dan kasnije pronašli tijelo,...

Djevojka (20) pala s 12 metara visine: Tek dan kasnije pronašli tijelo, policija još utvrđuje uzrok

375
0

Policija je uhitila 21-godišnjaka osumnjičenog za ubojstvo nakon što je žena pala 12 metara s tavanskog prozora kuće u kojoj je bila s prijateljicom.

Istraga ubojstva pokrenuta je nakon što je Charlotte Holland (20) pronađena mrtva ispod prozora nakon što je očito pala na tlo.

Susjedi strahuju da je možda ležala neotkrivena nekoliko sati prije nego što je njezino tijelo pronađeno u zoru.

Policija je rekla da je Charlotte umrla od “neobjašnjivih ozljeda”, a muškarac uhićen pod sumnjom za ubojstvo pušten je uz jamčevinu dok policija nastavlja s istragom.

Hitne službe pozvane su u trokatnu viktorijansku kuću od crvene opeke u Herefordu, UK, u 5 ujutro 17. srpnja. Policija je potvrdila da je mlada žena, također poznata kao Charlotte Savage, proglašena mrtvom na licu mjesta i da su obaviješteni njezini najbliži rođaci.

Susjedi kažu da se možda otišla rashladiti do prozora na trećem katu ili je sjedila na izbočini i pušila cigaretu kad je pala.

– U kućama na zadnjem katu je jako vruće – čuo sam da je na tavanskom prozoru, hladi se i puši cigaretu. Tragično je za mladu ženu i njezinu obitelj. Nije živjela ovdje i samo je prenoćila – rekla je jedna susjeda.

Charlotte, koja je upravo položila vozački ispit, bila je kod prijatelja koji je unajmio stan na najvišem katu trokatnice.

– Ustao sam u ponedjeljak ujutro u 5:30 i policija je bila u mom vrtu – vidio sam tijelo, preko njega je bila deka – rekao je vlasnik John Kriasia (72).

Prijatelji i obitelj odaju počast mladoj ženi koja je bila “brižna i puna ljubavi”.

Njezina shrvana majka Gaynor Holland opisala ju je kao ‘lijepu, duhovitu, brižnu i punu ljubavi’.

– Kao majka nikad nisam očekivala da ću morati napisati nešto ovako tragično i srceparajuće – srce mi je u komadima. “Moja prekrasna kći Charlotte umrla je u okolnostima koje mogu opisati samo kao potpuno razarajuće”, rekla je.

Previous articleDečko i cura zamolili svoju djevojku da im bude djeveruša, a inače zajedno dijele postelju: ‘Uspio sam riješiti ljubomoru’
Next articleTina je bila klinički mrtva 27 minuta: Nakon reanimacije napisala jezivu poruku, evo što je vidjela dok su joj se borili za život!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here