Home Mozaik Djevojka otkrila tajnu svog dečka nakon 3 mjeseca veze tek kada je...

Djevojka otkrila tajnu svog dečka nakon 3 mjeseca veze tek kada je pogledala jednu fotografiju

55
0

Jedna djevojka je na svom TikTok nalogu objavila da je jednom bila toliko zaljubljena da nije primijetila da njen dečko ima samo jednu nogu.

  • Ako ste ikada pomislili da niste svjesni očitog, dopustite mi da vam ispričam o vremenu kada sam izlazila s tipom tri mjeseca prije nego što sam saznala da nema nogu. Upoznali smo se na rodeu kad sam imao 17 godina. Čim sam ga ugledala, odmah mi se svidio i prišla sam mu. Razmijenili smo brojeve i tri tjedna kasnije bili smo zajedno – rekla je.

Priča kako su se viđali svaki dan, bili su nerazdvojni, no dodala je kako postoje neki znakovi da on nešto skriva. Na primjer, cijelo je ljeto nosio duge hlače na događanja na otvorenom, šepao je dok je hodao i branio joj je dolazak na njegove košarkaške utakmice.

Jednog dana otkrila je njegovu tajnu dok je gledala fotografiju na kojoj su njih dvoje zajedno.

  • Što sam više gledala u to, mislila sam da sam se prevarila. Odnijela sam tu sliku svojim prijateljima i rekla sam, “Ljudi, mislim da moj dečko možda ima samo jednu nogu”, dodala je.

Nakon nekog vremena sve joj je priznao, te joj objasnio da ima dječju paralizu, na što mu je ona rekla da sumnja već nekoliko tjedana i da je bilo jako čudno od njega što joj nije rekao. Objasnila je da se njezin dečko osjećao kao da nije trebao dijeliti svoje stanje jer ga je upoznala i prišla mu bez da je to znala, ali se osjećala “glupom i neznalicom” nakon što je to saznala tek nekoliko mjeseci kasnije.

Korisnici Tiktoka ostali su zatečeni snimkom jer im nije bilo jasno kako je tako nešto mogla propustiti.

  • Ne razumijem kako to nisi primijetila. U svakom slučaju smiješna i neugodna situacija – napisao je jedan korisnik.
  • Sada se osjećam bolje nakon što nisam shvatio da djevojka s kojom sam bio na spoju ima samo jednu ruku, a mi smo se grlili i dodirivali – dodao je drugi.
Previous articleBivši policajac bokserom smrskao lice mladiću i prijetio njegovom ocu, oslobođen od zatvorske kazne
Next articleOtišla je na medeni mjesec na Maldivima, ali onda je užasan smrad pokvario njezino putovanje

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here