Home Mozaik Djevojka pitala muškarca s koliko žena je spavao pa ga napala škarama...

Djevojka pitala muškarca s koliko žena je spavao pa ga napala škarama nakon što je čula odgovor

166
0
pexels lorencius stefanus 8125680
pexels lorencius stefanus 8125680

Bizarna i šokantna situacija dogodila se nedavno na Filipinima, ostavljajući prolaznike zapanjenima i ostatak svijeta u nevjerici. Mjesto radnje bio je običan kafić, a romantični susret para pretvorio se u dramu nakon što je postavljeno jedno jednostavno, ali provokativno pitanje.

Par je uživao u opuštenoj atmosferi kafića, no sve se promijenilo kada su ih drugi gosti upitali koliko je mladić imao partnerki u prošlosti. Odgovor je bio šokantan – 50. Iznenadivši mnoge prisutne otvoreno je priznao svoju prošlost, no nije mogao ni slutili kakve će posljedice to imati.

Umjesto suosjećanja ili razumijevanja, djevojka je naglo promijenila raspoloženje. Dok su mnogi očekivali smiren odgovor ili, u najgorem slučaju, raspravu, ona je iznenadila sve prisutne brutalnom reakcijom. Bez trenutka oklijevanja, djevojka je zgrabila polomljene škare i nekoliko puta ih zabila u prepone nesretnog mladića, ostavljajući ga u kritičnom stanju.

Brzom intervencijom prolaznika i policije, mladić je prevezen u bolnicu. Hitna medicinska pomoć pružena je na licu mjesta, a liječnici su uspjeli stabilizirati njegovo stanje. Unatoč teškim ozljedama, mladić se oporavlja, dok je djevojka odbila dati izjavu o incidentu.

Kapetan Anthony Abundo, koji je nadzirao policijsku istragu, izrazio je zapanjenost zbog brutalnosti napada te naglasio brzu reakciju policije koja je dovela do identifikacije napadačice.

Istraga ovog slučaja još uvijek je u tijeku, a detalji o motivima napadačice i dalje su predmet istrage lokalnih vlasti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here