Home Mozaik Djevojka plaćena od strane žena kako bi “testirala” jesu li muževi vjerni

Djevojka plaćena od strane žena kako bi “testirala” jesu li muževi vjerni

239
0

Zove se Madeline Smith i posao joj je praktički sama izmislila: plaćaju je žene kako bi ‘testirala’ vjernost njihovih muževa. Ovaj biznis je nastao slučajno, nakon što ju je žena zamolila da testira odanost svog partnera, a ona je otkrila da su njezine sumnje doista opravdane. Madeline je za Newsweek ispričala svoju priču: “Prvi žena koja me zamolila da testiram odanost njezinog partnera bila je samohrana majka petero djece. Vjerovala je da joj je dečko nevjeran”, njegove su riječi.

Madeline ima popularan TikTok profil na kojem dijeli svoja iskustva, a za Newsweek kaže da svaki tjedan prima stotine zahtjeva od supruga zabrinutih zbog varanja. Sve je počelo upravo od te žene, koja je izašla iz razvoda nakon što je bila izdana: djevojka je kontaktirala njezinog muža. “Prišla sam mu i rekla da mi izgleda poznato, ništa neobično. Imala sam opći razgovor s njim, ali nije prošlo dugo prije nego što je završio tako što je bio vrlo neprikladan prema meni i tvrdio da je samac.”

No, ta joj ideja nije bila nova: već u srednjoj školi koristila je aplikacije za razmjenu poruka kako bi saznala imaju li dečki njezinih prijateljica nešto za skrivati. Ali sada je od pomaganja svojim prijateljima taj modus operandi postao pravi posao, nakon što je 2016. na društvenim mrežama podijelila video o testu lojalnosti koji je napravila za prijatelja, video koji je postao viralan. „Ljudi su mi se počeli javljati da me pitaju mogu li testirati njihove partnere – kaže – to je posao koji zahtijeva vrijeme i trud. Većina mojih slučajeva su heteroseksualne žene koje testiraju muškarce, ali bilo je nekoliko muškaraca koji su se okrenuli testiranju svojih djevojaka ili žena koje žele da testiraju svoje partnerice. Uvijek sam vrlo iskrena prema svima, bez obzira na spol.”

A u svom iskustvu vidjela je doista svašta: «Vidjela sam ljude koji su živjeli dvostrukim životom. Sjećam se slučaja jednog para: živjeli su zajedno, s vremena na vrijeme, a ona je počela sumnjati u njega. Tako smo otkrili da je oženjen i ima djecu: supruga je znala sve o njegovom dvostrukom životu, ali nije ju bilo briga”. U ožujku prije dvije godine, još jedan nevjerojatan slučaj: «Razotkrila sam nevjernog mladića i spojila njegovu zaručnicu s onom koja mu je nesvjesno bila ljubavnica: njih dvije su na kraju postale prijateljice, razgovarale su i plakale zajedno». Međutim, posao nije lak: “Nikada se ne osjećam lagodno, srceparajuće je vijesti priopćiti ljudima, ali sada sam se već navikla”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here