Home Mozaik Djevojka podijelila sliku iz kupaonice, a nije vidjela što se krije iza...

Djevojka podijelila sliku iz kupaonice, a nije vidjela što se krije iza nje: Sjevnulo je, a rukom brisao… (FOTO)

198
0
1481436 selfi iz kupatila ls
1481436 selfi iz kupatila ls

Iako je ova situacija zabilježena još 2020. godine, mnogi je se i danas sjećaju i vjerojatno se boje da će se nešto slično dogoditi i njima. Stoga budite oprezni kada objavljujete na društvenim mrežama.

Danas ljudi šalju slike i glasovne poruke svima, a sve ih manje tipkaju. Svakodnevne su i slike na društvenim mrežama. Za Shannon Booth ovo je životna sramota, ali možda malo više za njezina dečka. Neugledna, obična slika prije izlaska iz kuće u ogledalu pretvorila se u noćnu moru. No, objavu na Instagramu ostavila je pola sata prije nego što je shvatila grešku. Provjeravajući objavu kasnije, shvatila je što je objavila. U pozadini slike koju je objavila na Instagramu vidi se njezin dečko Harry koji je u tom trenutku završio u WC-u brišući guzicu.

Slika je bila online 37 minuta prije nego što je primijetila i brzo izbrisala objavu. Prijatelji su je ohrabrili, no slika je ipak postala viralna.

– Imala sam ovu fotografiju na svom Instagram nalogu prije nego što sam primijetila da moj dečko briše guzu u pozadini – rekla je tada, prenosi Mirror.

1481435 selfi ff
1481435 selfi ff

– Bila sam s prijateljicom i obje smo odmah počele plakati od smijeha kad smo to primijetile i pomislila sam da to moram izbrisati. Onda sam to spomenuo u grupnom chatu i moj prijatelj je rekao da to moram staviti na Twitter, bit će smiješno. Prvo sam ja bila u kupaonici, a onda je on ušao. Rekla sam mu da se slikam, samo sam se slikala bez razmišljanja i otišla. Nisam ni sliku odmah stavila. Nakon nekoliko dana pomislila sam da je to lijepa slika, daj da je objavim – objašnjava.

1481436 selfi iz kupatila ls
1481436 selfi iz kupatila ls

Ipak, najbliži ovog para nisu baš najljepše reagirali zbog situacije koja se dogodila.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here