Home Mozaik Djevojka pronašla tuđi tampon u dečkovoj sobi: evo što je učinila kako...

Djevojka pronašla tuđi tampon u dečkovoj sobi: evo što je učinila kako bi saznala vara li ju partner

246
0

Lois iz Ujedinjenog Kraljevstva je u sobi od dečka pronašla tampon za koji je bila sigurna da ne pripada njoj. Njezino briljantno rješenje izazvalo je brojne reakcije pa se mnogi ne mogu odlučiti je li njezin plan “genijalan ili psihopatski”.

Pronašla je tuđe ženske stvari
Lois je rekla da je vidjela skriveni tampon i maskaru ispod njegove garderobe kad je prvi put boravila sa svojim dečkom u njegovoj sobi u studentskom domu. Sjedila mu je u krilu, naslonila se i tada je vidjela ženske stvari.

U svom videu je objasnila da je dečka pitala čije su to stvari, a on je rekao da u njegovoj sobi nikad nije bili niti jedna druga djevojka. Mladić je rekao da su stvari možda pripadale osobi koja je prije njega živjela u toj sobi.

Lois je komentirala svoje osjećaje i rekla: “Kada nađeš tampon i maskaru ispod garderobe svog dečka, a oni sve poriču, moraš samu sebe istražiti.” U tom trenutku je osmislila genijalan plan.

Strateški plan
Nije pravila scene i skandale, nego je odlučila nešto napraviti. U svom videu na TikToku pokazala je cijelu svoju istragu te je objasnila: “Ispod Finnove garderobe su tampon i maskara, a on poriče da je ovdje bio s nekom djevojkom. Nema dovoljno prašine na tim stvarima da bi bili stari.”

Lois je tada kontaktirala tvrtku Tampax kako bi saznala kada je tampon proizveden. Mlada detektivka je koristila serijski broj tampona kako bi saznala više detalja te kako bi mogla shvatiti vremensku poveznicu njezine veze s dečkom. Zaposlenica Grace je odgovorila na njezin e-mail i rekla joj da je tampon proizveden 11. prosinca 2019. Taj “spoj” je, srećom, bio prije nego što je uopće ušla u vezu sa svojim partnerom.

Video pogledan je više od 9 milijuna puta. Mnogi su joj čestitali na njezinom briljantnom nastojanju da otkrije istinu o tamponu. “Nisam sigurna je li ovo genije ili psiho”, napisala je jedna žena, a druga je dodala: “Ovo je nevjerojatno.”

Neki su pisali da je to “crvena zastavica” i da bi trebala vjerovati svom dečku. “Zašto svi ovo shvaćaju tako ozbiljno, zapravo je vrlo smiješno”, napisala je jedna žena, piše Brightside. (net.hr)

Previous articleJanica Kostelić rodila je drugo dijete
Next articlePredsjednik nogometnog kluba ubijen nasred ulice! Likvidiran zbog namještanja utakmica?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here